Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Spiskala sam 130.000 kuna na operacije, mole me da stanem'

None Foto: Instagram 9

Kad joj je bilo 18 odlučila je povećati grudi, što ju je koštalo 56.000 kuna. Sama je rekla da ju je operacija boljela, ali da nije zadovoljna končanim rezultatom. Željela je 'napumpati' usnice i ubrizgati botoks

Vlasnica kozmetičkog salona i pjevačica Serena Smith (21) iz Toronta ovisna je o plastičnim operacijama, piše The Sun. Želi izgledati što više umjetno, iako ju dečko Tyler (29) moli da prestane jer se previše muškaraca okreće za njom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za strane medije otkrila je da je potrošila gotovo 15.000 funti, odnosno 130.000 kuna estetske korekcije. 

- Od malena sam bila fascinirana plastičnim operacijama. Gledala sam razne dokumentarce i reality formate na tu temu - rekla je Serena. 

Foto: Instagram

Serena je, kaže, oduvijek sanjala da izgleda poput Britney Spears, Paris Hilton, Pamele Anderson... Mislila da je će plastičnim operacijama postići izgled koji priželjkuje. Iako još želi raditi na sebi, Serena je postala neprepoznatljiva. 

Foto: Instagram

Kad joj je bilo 18 odlučila je povećati grudi, što ju je koštalo 56.000 kuna. Sama je rekla da ju je operacija boljela, ali da nije zadovoljna končanim rezultatom. Željela je 'napumpati' usnice i ubrizgati botoks. 

Foto: Instagram

Bodybuilder Tyler i ona počeli su hodati početkom prošle godine, a njemu se i tad sviđalo kako ona izgleda te ju želi ohrabriti da prestane s estetskim korekcijama. Međutim, ona je nastavila te se opravdavala da su njezine operacije iste kao i Tylerovo vježbanje. Kad Serena hoda ulicom, muškarci se okreću pa je njezin dečko ljubomoran. 

- Kad sam sređena tip-top, našminkana i s dobrom frizurom, muškarci ignoriraju svoje žene i djecu i bulje u mene. Pretpostavljam da bi željeli biti sa mnom - tvrdi Serena. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Komentari (29)
  • Kako je kruasna, taman mi fali jedna ovakva da mi tjera vrane i divlje svinje iz vrta

    31. 10. 2019,   08:03
  • Da se ujutro probudim kraj tebe srce bi me strefilo 😂😂😂😂

    31. 10. 2019,   08:18
  • Ma odi do kraja pa kud puklo.... Nema predaje!

    31. 10. 2019,   08:07