Obavijesti

Show

Komentari 10

Spojili nespojivo: 'Naš talent je osrednji, a uspjeh iznenađenje'

Spojili nespojivo: 'Naš talent je osrednji, a uspjeh iznenađenje'
4

Uz najpopularniju obradu, 'Shallow Čikola', kolektiv je objavio još nekolicinu covera, a dobitna formula u slučaju Niprija je ukomponirati  Thompsonovu ratnu liriku u matrice poznatih svjetskih hitova

VIDEO

Pjesma 'Shallow' koju su Lady GaGa (33) i Bradley Cooper (44) otpjevali u romantičnom duetu za potrebe filma 'Zvijezda je rođena', zaradila je prestižnu filmsku nagradu Oscar za najbolju pjesmu, a balada je postala hit diljem svijeta. Tek nakon što je njezina popularnost malo pala, a radijske postaje popustile ubitačan tempo reprodukcije zaraznog hita, stigla je zanimljiva obrada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na YouTubeu se pojavila snimka njihove izvedbe na dodjeli nagrada, s razlikom da je snimka montirana tako da glumački par, svečano odjeven i pun emocija umjesto dobro poznate uspješnice pjeva 'Čavoglave' Marka Perkovića Thompsona (53). Pjesmu je na svom kanalu objavio nalog 'V.I.S. Niprije' te tako pokazao svoje vokalne sposobnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi smo skupina osrednje talentiranih pojedinaca, koji se glazbom bave amaterski ili se njome uopće ne bave - priznaju nam autori, koji bi zbog osjetljivosti tematike pjesama koje su 'poharale' internet posljednjih dana htjeli ostati anonimni.

Hit na internetu: Lady GaGa i Bradley 'otpjevali' Čavoglave
Hit na internetu: Lady GaGa i Bradley 'otpjevali' Čavoglave

Ime Niprije, dakako, dolazi iz same pjesme, a radi se o mitološkom biću kojeg svatko može zamisliti onako kako želi. Jedino što je sigurno, ako je vjerovati pjesmi, je da isključivo Niprije mogu ući u Čavoglave.

- Pjesme su snimljene u kućnoj radinosti, na amaterskoj opremi i s ograničenim znanjem. Vjerujemo da se sve to i osjeti - pojašnjava nam šaljiva ekipa, koja priznaje kako ih je iznenadio veliki broj pregleda i komentara na društvenim mrežama, a smeta im tek što mnogi preuzimaju video i plasiraju ga kao svoj uradak. 

91st Academy Awards -  Oscars - Hollywood

Uz najpopularniju obradu, 'Shallow Čikola', kolektiv je objavio još nekolicinu covera, a dobitna formula u slučaju Niprija je ukomponirati Thompsonovu ratnu liriku u matrice poznatih svjetskih hitova. Tako se Perković našao u glazbenom evergreenu Beatlesa 'Yesterday', reggae obradi 'Stand By Me' i hitu ABBA-e 'Dancing Queen'.

- Žao nam je što ne možemo s vama podijeliti više sočnih informacija, ali one zbilja ne postoje - zaključili su autori, čiji aranžmani posljednjih dana nasmijavaju sve više ljudi, a pritom zvuče kao plod jedne od onih ideja koje nastaju u ranim jutarnjim satima kakvog zanimljivog tuluma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...