Obavijesti

Show

Komentari 2

Sport, mjuza i pool partyji: Samoborski tulum za pamćenje

Sport, mjuza i pool partyji: Samoborski tulum za pamćenje
3

BESPLATAN ULAZ Na Vugrinščaku vas očekuju vrhunski bendovi, prva mobilna go-kart staza na svijetu i mnoga sportska natjecanja

VIDEO

Od danas pa sve do 8. srpnja u organizaciji 24sata i grada Samobora održava se najluđi party na ovim prostorima - Samobor Open Air Festival. 

Atraktivni sportsko-glazbeni program na popularnom samoborskom šetalištu Vugrinščaku počinje danas u 17 sati otvorenjem prve mobilne go-kart staze na svijetu, 360K mobile track, Karting arena.Ulaz na festival je besplatan, dok će se karting naplaćivati po vrlo pristupačnim cijenama.

Adrenalin:  Posljetitelji će moći uživati u kartingu prve mobilne go-kart staze na svijetu

Oni koji ne stignu u srijedu od 17 sati do ponoći, karting će moći isprobati i sljedeća tri dana, četvrtak i petak od 17-24 te u subotu od 9-24 sata. Čak 24 najbrža vozača moći će sudjelovati u finalnoj utrci u subotu od 16-17 sati, a sudionike očekuju vrijedne nagrade.

Osim u ludoj vožnji, posjetitelji će u srijedu i petak od 21-24 sata uživati u filmovima na otvorenom. Vrhunac festivala je u subotu 8. srpnja kad program počinje u 9 sati sa turnirima u nogometu, odbojci i badmintonu. 

Samobor open air www.SamoborOpenAir.hr

Uz karting vožnju, od 17 sati slijedi fuzija rocka, bluesa i jazza, u izvedbi četiri vrhunska benda. Jedan od njih je zagrebački rock bend Markiz. Osim njih nastupit će blues/rock/southern band Lula mira, rock bend The Second Hand Band i glazbena atrakcija The Bonenomb. Besplatne koncerte donosi ti Karlovačko.

Pripremili smo vam i legendarni pool party na bazenima Vugrinščak gdje od 15-24 sati možete uživati u neograničenoj količini cuge i genijalnoj mjuzi. Ulaznica za pool party se naplaćuje i možete ju kupiti preko sustava Entrio. 

Festival se nastavlja do ranih jutarnjih sati u klubu za mlade Bunker. Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri Dacia,  Karlovačko, Top Sport, Karting Arena Zagreb, Koykan, Špiro, Fantasy Land, BunkerToi Toi, R.D.I. Sound & Lights.

Znate li za koje se pivo koristi 100% hrvatski ječam?
Kad uživate s prijateljima u toplim ljetnim danima uvijek dobro dođe osvježenje. Najbolji odabir je Karlovačko pivo – omiljeno domaće pivo za koje se koristi ječmeni slad dobiven isključivo od ječma s hrvatskih polja. Naime, Karlovačko pivo nema dodanih aditiva, već je napravljeno prema tradicionalnom receptu od četiri prirodna, kvalitetna sastojka: vode, čistog ječmenog slada, hmelja i kvasca. Zato izaberite prirodno i domaće, a kad idete na pivo, idite na Karlovačko!
 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu