Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spot smo snimali šest minuta, napili se, jeli janje i otišli kući...

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL 9

Reper je nedavno objavio novi spot, a kaže da se na snimanjima obično jedan te isti kadar snima bezbroj puta te se pjesma preslušava dok svi na setu ne 'polude'

Splitski reper Vojko Vrućina (33), pravog imena Andrija Vujević, potkraj srpnja dobio je sina Petra te se od tada posvetio obiteljskom životu. 

- Morao sam promijeniti život iz korijena. Trenutačno se sve vrti oko njega i tako će biti još dugo. Prvih mjesec dana njegova života otkazao sam sve koncerte kako bih bio kod kuće i pripomogao koliko mogu - rekao je reper za Story. 

Foto: Instagram/orijent

Izgubio je 80 posto slobodnog vremena te je neprestano umoran. 

- Ljudi mi kažu da će biti bolje i ne preostaje mi ništa drugo nego vjerovati im. Inače sam jako zahvalan što je dijete zdravo i normalno - dodaje Vojko te kaže da ga često pitaju zove li se sin Stipe kao što pjeva u pjesmi 'Ne može'

Foto: Instagram/orijent

Nježniju stranu sebe, kaže, pokazuje gdje je tomu mjesto. Glazba mu je ispušni ventil za crnilo i zasad ne planira snimiti pjesmu inspiriranu sinom, ali to se može promijeniti. 

Foto: screenshot/Youtube/Twitter

Reper je nedavno objavio spot za pjesmu 'Kako to' u kojemu je glumio i voditelj Aleksandar Stanković (48). Vojko kaže da se na snimanjima obično jedan te isti kadar snima bezbroj puta te se pjesma preslušava dok svi na setu ne 'polude'. 

- Najzabavnije snimanje spota bilo mi je kad smo za Dječačku pjesmu 'Narodna' snimali spot šest minuta, napili se, pojeli janje i otišli kući - ispričao je reper. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Iako Vojko na pozornici djeluje poprilično smireno, za Story je priznao da ga iz takta znaju izbaciti novinari koji žele da se fotografira ispred grafita jer je to 'hip-hop'.

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Komentari (8)
  • Nije valjda da neko me sabotira Mozda je vlada Mozda su srbi Mozda masoni Neko me sabotira

    8. 11. 2018,   23:06
  • Ocemo novi album kiše metaka!!

    9. 11. 2018,   00:57
  • Kako to?kako to?zovi čovika....nadam se da ste i dalje ostali ekipa,dobri ste svi ti,Ivo,Zoni čak i Zenza s onom "tupom" facom😂,sad moraš prominit srebrni lijes nemoš bebu vozit u onome😂😂

    9. 11. 2018,   09:12