Obavijesti

Show

Komentari 8

Vojko Vrućina: Spot smo snimali šest minuta, napili se, jeli janje i otišli kući...

Spot smo snimali šest minuta, napili se, jeli janje i otišli kući...
9

Reper je nedavno objavio novi spot, a kaže da se na snimanjima obično jedan te isti kadar snima bezbroj puta te se pjesma preslušava dok svi na setu ne 'polude'

VIDEO

Splitski reper Vojko Vrućina (33), pravog imena Andrija Vujević, potkraj srpnja dobio je sina Petra te se od tada posvetio obiteljskom životu. 

- Morao sam promijeniti život iz korijena. Trenutačno se sve vrti oko njega i tako će biti još dugo. Prvih mjesec dana njegova života otkazao sam sve koncerte kako bih bio kod kuće i pripomogao koliko mogu - rekao je reper za Story. 

Izgubio je 80 posto slobodnog vremena te je neprestano umoran. 

- Ljudi mi kažu da će biti bolje i ne preostaje mi ništa drugo nego vjerovati im. Inače sam jako zahvalan što je dijete zdravo i normalno - dodaje Vojko te kaže da ga često pitaju zove li se sin Stipe kao što pjeva u pjesmi 'Ne može'

Nježniju stranu sebe, kaže, pokazuje gdje je tomu mjesto. Glazba mu je ispušni ventil za crnilo i zasad ne planira snimiti pjesmu inspiriranu sinom, ali to se može promijeniti. 

Reper je nedavno objavio spot za pjesmu 'Kako to' u kojemu je glumio i voditelj Aleksandar Stanković (48). Vojko kaže da se na snimanjima obično jedan te isti kadar snima bezbroj puta te se pjesma preslušava dok svi na setu ne 'polude'. 

- Najzabavnije snimanje spota bilo mi je kad smo za Dječačku pjesmu 'Narodna' snimali spot šest minuta, napili se, pojeli janje i otišli kući - ispričao je reper. 

Iako Vojko na pozornici djeluje poprilično smireno, za Story je priznao da ga iz takta znaju izbaciti novinari koji žele da se fotografira ispred grafita jer je to 'hip-hop'.

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...