Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Spreman sam postati otac pa da se rastopim kao čokoladica'

None Foto: Instagram 9

Glumac Andrija Milošević objavio je zbirku dječjih pjesama 'Kišni glistac' i priznaje kako nema ustanovljena pravila za odgoj djece i da će biti popustljiv otac

Kazališni, televizijski i filmski glumac Andrija Milošević (40) u dugogodišnjoj je vezi s kolegicom glumicom Aleksandrom Tomić. Glumca pamtimo po izrazitom smislu za humor, a gledamo ga u seriji 'Andrija i Anđelka'. Andriju vole svi, i stari, ali i oni najmlađi, za koje je nedavno napisao dječju zbirku pjesama 'Kišni glistac'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KO JE MENE S'TOBOM SVADJ'O, MENEKENSKA MOJA GRADJO !! #fashiondjuvegija

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

- Nisam se bojao reakcija dok sam pisao knjigu, ali jesam imao tremu na prvom predstavljanju, jer kada se obraćate djeci, oni nemaju strpljenja... - rekao je Andrija.

Andrija je spreman da postane otac i ne boji se toga, kaže kako morate živjeti život bez kalkulacija, posebno za djecu, piše Blic.rs

Foto: Privatni albumI

- Sve mora ići iz ljubavi - kaže Andrija i i iskreno priznaje da unaprijed zna kako će biti popustljiv otac. Nema, kako je rekao, pravilo za odgajanje djece, zna kakav će biti.

URNEBESNO Nasmijao pratitelje: Poslušajte kako pjeva Andrija Milošević

- Rastopit ću se kao čokolada prema djetetu - priča Andrija. Njegovo radosno i slobodno djetinjstvo, koje je provodio u igri s prijateljima i na čistom zraku ga je najviše izgradilo kao osobu. Kao mali, živio bi nekoliko mjeseci na planini kod bake. Tamo je bio slobodan mjesecima trčati gore i dolje po poljanama, što smatra vrlo bitnim za građenje karaktera, ali i kasnije za životnu borbu. 

Andrija pak o duhovitosti kaže da se ona ne uči, već je imate ili nemate u sebi. 

Foto: Privatni album/Instagram

- Mislim da vam humor Bog jednostavno da i to ne možete naučiti, iako se mnogi to trude. Humor nije stvar kalkulacije. Često na internetu vidim kako neki ljudi pokušavaju da smisle foru. Kod mene to ne postoji, ne smišljam nikad nikakve fore već živim tako. Što mi u tom trenutku padne na pamet, na nivou asocijacija, to kažem. Ako mogu reagirati na nešto što se već događa, onda to uradim pa to bude smiješno. Tako da mislim da se humor ne stječe, ne možete ga naučiti i on nije nešto što je opipljivo. Više je nešto što emitirate, ne možete ga ni definirati praktično - priča glumac.

Milošević ne krije da ga kolege znaju dobro nasmijati. Također, kaže, da u svim životnim situacijama pronađe razlog za smijeh.  

- Mene sve nasmijava, cjelokupan život me nasmijava, svi me nasmijavaju. U svemu vidim neko zezanje, nešto što me inspirira i nikad ne dozvoljavam da život učinim težim nego što jeste, nego upravo suprotno. Ionako umiremo i zbog toga ne vidim nikakvu svrhu da se sada nešto mistificiramo. Živi život i ostavi iza sebe nešto lijepo makar za one tvoje najbliže - poručuje Andrija.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (15)
  • O tome sanjam od svoje 18-te,bojim se da u 38-moj dosanjat neću,drugim sanjarima želim svog svijeta sreću! Vjerujem da je to ono za što se rađamo,za što živimo i za što vrijedi umrijet.

    8. 5. 2019,   16:59
  • Istina za humor, to je nešto što je urođeno.

    8. 5. 2019,   16:34
  • Upiši još i napredni tečaj "Kako se postaje otac i ostalo" da budeš siguran kako se to postaje .To moraš obavezno položiti i bez jedno 100 selfija sa tečaja ne prolazi ti očevinstvo .Moraš još žešće po internetu objavljivati da želiš postati otac i to ti je jako bitno inaće ništ od toga .Zamisli ljude koji su postajali očevi a interneta nije bilo ili tečajeva ,koja muka samo da znaš .

    8. 5. 2019,   17:35
Message