Obavijesti

Show

Komentari 15

'Spreman sam postati otac pa da se rastopim kao čokoladica'

'Spreman sam postati otac pa da se rastopim kao čokoladica'
9

Glumac Andrija Milošević objavio je zbirku dječjih pjesama 'Kišni glistac' i priznaje kako nema ustanovljena pravila za odgoj djece i da će biti popustljiv otac

VIDEO

Kazališni, televizijski i filmski glumac Andrija Milošević (40) u dugogodišnjoj je vezi s kolegicom glumicom Aleksandrom Tomić. Glumca pamtimo po izrazitom smislu za humor, a gledamo ga u seriji 'Andrija i Anđelka'. Andriju vole svi, i stari, ali i oni najmlađi, za koje je nedavno napisao dječju zbirku pjesama 'Kišni glistac'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KO JE MENE S'TOBOM SVADJ'O, MENEKENSKA MOJA GRADJO !! #fashiondjuvegija

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

- Nisam se bojao reakcija dok sam pisao knjigu, ali jesam imao tremu na prvom predstavljanju, jer kada se obraćate djeci, oni nemaju strpljenja... - rekao je Andrija.

Andrija je spreman da postane otac i ne boji se toga, kaže kako morate živjeti život bez kalkulacija, posebno za djecu, piše Blic.rs

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve mora ići iz ljubavi - kaže Andrija i i iskreno priznaje da unaprijed zna kako će biti popustljiv otac. Nema, kako je rekao, pravilo za odgajanje djece, zna kakav će biti.

Nasmijao pratitelje: Poslušajte kako pjeva Andrija Milošević
Nasmijao pratitelje: Poslušajte kako pjeva Andrija Milošević

- Rastopit ću se kao čokolada prema djetetu - priča Andrija. Njegovo radosno i slobodno djetinjstvo, koje je provodio u igri s prijateljima i na čistom zraku ga je najviše izgradilo kao osobu. Kao mali, živio bi nekoliko mjeseci na planini kod bake. Tamo je bio slobodan mjesecima trčati gore i dolje po poljanama, što smatra vrlo bitnim za građenje karaktera, ali i kasnije za životnu borbu. 

Andrija pak o duhovitosti kaže da se ona ne uči, već je imate ili nemate u sebi. 

- Mislim da vam humor Bog jednostavno da i to ne možete naučiti, iako se mnogi to trude. Humor nije stvar kalkulacije. Često na internetu vidim kako neki ljudi pokušavaju da smisle foru. Kod mene to ne postoji, ne smišljam nikad nikakve fore već živim tako. Što mi u tom trenutku padne na pamet, na nivou asocijacija, to kažem. Ako mogu reagirati na nešto što se već događa, onda to uradim pa to bude smiješno. Tako da mislim da se humor ne stječe, ne možete ga naučiti i on nije nešto što je opipljivo. Više je nešto što emitirate, ne možete ga ni definirati praktično - priča glumac.

Milošević ne krije da ga kolege znaju dobro nasmijati. Također, kaže, da u svim životnim situacijama pronađe razlog za smijeh.  

- Mene sve nasmijava, cjelokupan život me nasmijava, svi me nasmijavaju. U svemu vidim neko zezanje, nešto što me inspirira i nikad ne dozvoljavam da život učinim težim nego što jeste, nego upravo suprotno. Ionako umiremo i zbog toga ne vidim nikakvu svrhu da se sada nešto mistificiramo. Živi život i ostavi iza sebe nešto lijepo makar za one tvoje najbliže - poručuje Andrija.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura