Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spremni: Jacques Houdek na Doru će voditi Roka Blaževića

None Foto: RTL/screenshot 7

Neopisiv je osjećaj ponosa kada predstavljaš svoju zemlju na najgledanijem televizijskom showu na svijetu, a to sa sobom nosi i veliku odgovornost što sam iskusio pred dvije godine u Kijevu, rekao je Houdek

Traju posljednje pripreme za Doru, natjecanje koje se ponovno vraća nakon osam godina stanke. Već su potvrdili da će Dora biti u Opatiji, a uskoro bi se trebalo i službeno potvrditi koje će to domaće glazbeno ime predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Izraelu. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jacques Houdek (37) prijavio je 18-godišnjeg Splićanina Roku Blaževića, kojeg su gledatelji imali priliku gledati u glazbenom showu 'Zvijezde'. Houdek je, naime, prije dva mjeseca priznao da je za Doru već napisao pjesmu, a nju je namijenio isključivo svom odabraniku. Jacques se na ovogodišnji natječaj za Doru prijavio kao skladatelj i tekstopisac, a pjesmu 'The Dream' izvest će njegov Roko.  

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Roko je predstavnik nove generacije izvođača, a nema ljepšega od prenošenja svoga znanja i iskustva na mlade talente. Pjesmu sam namjenski radio upravo za njega jer osjećam da bi svojim nevjerojatnim pjevačkim talentom mogao osvojiti simpatije milijunskoga gledateljstva, a suverenost u njegovim izvedbama, kao što smo imali prilike vidjeti u Zvijezdama, naprosto je očaravajuća, tako da sam u potpunosti siguran, bez obzira na njegove godine, da je Roko spreman za izazove koje donosi eurovizijska pozornica - rekao je Jacques u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju

Foto: Instagram screenshot

Pjevač je dodao kako je Eurosong posebna kategorija i velika odgovornost i izazov i za najveće i najiskusnije izvođače.

- Neopisiv je osjećaj ponosa kada predstavljaš svoju zemlju na najgledanijem televizijskom showu na svijetu, a to sa sobom nosi i veliku odgovornost što sam iskusio pred dvije godine u Kijevu. Uistinu bih volio da jedan vrhunski mladi pjevač poput Roka dobije priliku doživjeti takvo iskustvo i vjerujem da će to prepoznati i žiri i publika Dore... - zaključio je Houdek. 

Foto: promo

Mladom i talentiranom Roku pjesma se svidjela na prvo slušanje i smatra kako su snimili vrhunsku pjesmu koju će prepoznati i žiri i publika. Nastup u Izraelu bio bi ostvarenje njegovih snova. Spreman ih je sa svojim timom pretvoriti u stvarnost, a najviše je zahvalan Jacquesu. 

Foto: Promo/Eurosong

- Kada me Jacques nazvao i rekao da ima sjajnu pjesmu za mene te da bi želio da se prijavimo na Doru ni trenutka nisam razmišljao jer mi je velika čast da mi moj pjevački uzor predloži takvu suradnju. Jacques je suradnik za poželjeti i presretan sam što sam ga upoznao i kroz mentorstvo u Zvijezdama jer je svaki njegov savjet neprocjenjiv - rekao je Roko. 

 

Komentari (45)
  • Zaku nikada nije prosla baba s kolacima😁😁

    11. 1. 2019,   15:47
  • Boze dragi koliki je, sirok ko ovaj decko 7 puta. Vise mi ni vicevi o njemu nisu smjesni, ovo je bolesno i zalosno

    11. 1. 2019,   15:32
  • Bravo Roko!!!!!!

    11. 1. 2019,   16:21