Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpski mediji: Pjevačica Kaya bila je na večeri s Johnnyjem

None Foto: Instagram 4

Heroj mog djetinjstva, prve tinejdžerske suze zbog filma. Tako topao i skroman čovjek. Baš je onakav kakvim sam ga zamišljala. Legenda koja nikada ne blijedi, napisala je uz fotografiju nje i Johnnyja

Srpska pjevačica Katarina Ostojić (35), poznatija kao Kaya, na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom s holivudskom zvijezdom Johnnyjem Deppom (55) koji trenutačno snima film u Beogradu. 

Foto: Instagram

- Heroj mog djetinjstva, prve tinejdžerske suze zbog filma. Tako topao i skroman čovjek. Baš je onakav kakvim sam ga zamišljala. Legenda koja nikada ne blijedi - napisala je uz fotografiju nje i Johnnyja. Srpski Blic tvrdi kako su Kaya i poznati glumac bili u zajedničkom društvu na večeri u jednom beogradskom restoranu. 

Foto: Instagram

Katarina nije jedina koja je 'ulovila' Deppa. Ivana Nikolić, srpska pjevačica i članica grupe 'Hurricane', fotografirala se s glumcem. 

- Sjedio je preko puta mog stola. Sigurnost za mene u tom trenutku nije bila problem - objasnila je Nikolić za Kurir. Dodala je da se pohvalila kako njen bend često svira na Karibima te su razmijenili mailove. 

Foto: privatni album

- Bio je jako pristojan i uljudan. Nadam se da ćemo se sresti još jednom i da će imati prilike nastupati s nama - ispričala je pjevačica. 

Foto: privatni album

Inače, Depp se još uvijek nalazi u Beogradu gdje snima filma 'Minamata'. Poslije boravka u Srbiji, putuje za Crnu Goru gdje će nastaviti snimanje. U filmu glumi slavnog fotografa, a u Beograd je došla s njim ekipa, od zaštitara do kuhara koji mu spremaju hranu. 

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA TEŠKO RAZDOBLJE: Morat će iz života pustiti nekoga tko im je puno značio

Komentari (21)
  • Odradila mala gažu . Profesionalizam .

    21. 2. 2019,   16:41
  • Sto mala voli da pjeva....na mikrofon.....

    21. 2. 2019,   17:05
  • kako su ružne ove srpkinje !

    21. 2. 2019,   17:16