Obavijesti

Show

Komentari 19

Sramili su se badića i plaže, a danas se fotografiraju golišavi

Sramili su se badića i plaže, a danas se fotografiraju golišavi
10

Svojim novim izgledom bivši natjecatelji svakodnevno se 'hvale' na društvenim mrežama te dijele savjete o tome kako izgubiti kilograme, a nedavno su se pokazali i u kupaćim kostimima

VIDEO

Nekadašnji natjecatelji showa 'Života na vagi', Nina Martina Korbar (26), Marko Kregar (28), Lucija Šarić (25), Mario Mandić (26) i Jelena Putnik (37) do prije nekoliko godina nisu ni sanjali o tome da će ljeto provesti u kupaćim kostimima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:09

Nina je u show ušla sa 124 kile, a i pravilnom prehranom izgubila je skoro 70 kilograma. Mario je s početnih 165,5 kilograma u showu izgubio 53,5 kila, a uvjerljivo je najviše kilograma imao je Marko iz Novog Vinodolskog koji je na početku reality showa imao vrtoglavih 170 kilograma. Danas se približio brojci 100. Lucija je u show ušla sa 133,7 kilograma, a iz kuće je izašla sa samo 7,9 kilograma manje. Jelena Putnik je na početku showa imala 112,9 kilograma, a izašla je sa 67,7 kilograma.

Svojim novim izdanjima bivši natjecatelji svakodnevno se 'hvale' na društvenim mrežama te dijele savjete o tome kako izgubiti kilograme, a nedavno su pokazali svoja izdanja u kupaćim kostimima. Iako brojni natjecatelji još uvijek ne mogu zamisliti da se skinu na plaži, troje odvažnih to je napravilo. 

- Netko je nešto sigurno jeo bez mene pa zato ne gledam u pravcu kamere... A zadnji put sam ovako omotao ručnik oko struka kad sam bio dijete - napisao je Marko ispod fotografije, nakon kupanja na zagrebačkom Jarunu. 

Sezonu kupanja otvorio je i Mario koji se na Instagramu pohvalio brčkanjem u plićaku. 

Za razliku od njih, Nina Martina pozirala je pored bazena te uživala u lijepom vremenu. Lucija Šarić se pak provozala na Jet-skiju, u Ražancu nedaleko od Zadra.

- Girls just wanna have fun - napisala je u opis fotografije na kojoj pozira u bijeloj kratkoj haljini.

Jelena Putnik također je pozirala u plićaku, a počastila se lubenicom. 

- Nemojte bježati od sebe.... Nemojte si dozvoliti da vas robotiziraju... Pogledajte unutar sebe... Osjetite se i uživajte.... Vjerujte sebi... Kada ste nesigurni tko ste, samo se opustite i stvari će uskoro postati kristalno jasne - napisala je Jelena u opis fotografije.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane