Obavijesti

Show

Komentari 16

'Sređene i mršave': Djevojke iz 'Života na vagi' mijenjaju život

'Sređene i mršave': Djevojke iz 'Života na vagi' mijenjaju život
7

Lipa, lipša, najlipša si ti, komentirali su obožavatelji fotografiju Magdalene koja se svojim pratiteljima pohvalila make up-om. Natjecateljica piše svoj blog te je zaljubljenica u modu i šminkanje...

VIDEO

Da im se život nakon showa doista promijenio dokazuju kandidatknjie showa 'Život na vagi'. Nina Martina Korbar (25), Magdalena Štimac (23), Irena Štetić Andrin (36), Filomena Roglić (31), Josipa Lopac (25). Osim treniranja i pravilne prehrane djevojke su se više posvetile objavama na društvenim mrežama te dijeljenju fotografija gdje su od glave do pete 'sređene', a na to im dolaze i brojne poruke udvarača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

-Lipa, lipša, najlipša si ti - komentirali su obožavatelji fotografiju Magdalene koja se svojim pratiteljima pohvalila make up-om. A kako je i svojevremeno rekla bivša natjecateljica piše svoj blog te je zaljubljenica u modu i šminkanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MagdalenaŠ (@megistimac) on

Nakon izlaska iz showa, Magdaleni su se odmah počeli javljati zainteresirani dečki, a ni uleti ne nedostaju.

- Nakon izlaska iz showa dobivam dosta poruka od dečki, zovu me na kave i imaju razne ulete, ali to me previše ne zanima jer sam u sretnoj vezi, u vezi s muškarcem koji me volio i sa 113 kilograma, a koji me sada voli i sada sa 30 kilograma manje. Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem svoju vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe - otkriva Ličanka.

Dok je Magdalena u sretnoj vezi, Ninu Martinu pak 'napadaju' brojni udvarači.

- Trenutno sam slobodna, ljubav će se dogoditi onda kad treba, vjerujem da će pronaći put, haha. Udvarača ima, sad u puno većem broju nakon showa, ali ne pridajem tome toliku pažnju - kaže zagrepčanka. 

Nakon showa na društvenim mrežama obožavateljima daje savjete u vezi vježbanja i prehrane. Nina Martina komunicira s obožavateljima i 'uživo', putem Instagram live-a, gdje priča o svojim životnim iskustvima. A počelo ju je pratiti više od 20 tisuća ljudi.  No, ipak želja joj je da iskustvo stekne u glazbenoj karijeri. 

- Planiram, da, ali ne želim žuriti. Želim da sve ide svojim tokom i da bude kvalitetno i pozitivno. Imam neke određene planove i smjerove u glavi, ali to je još u povojima - objašnjava bivša natjecateljica, koja je u showu smršavila 66 kilograma.

Treća finalistica showa bila je Irena koja je u show ušla sa 132,8 kilograma, a onda sve šokirala kada je u seksi izdanju prošetala studijem i stala na vagu, koja je pokazala brojku od samo 78,9 kilograma. Irena je skinula impozantnih 53,9 kilograma.

Svoje objave na društvenim mrežama češće posvećuje treninzima nego uljepšavanju. Tako je danas priznala kako je osobna trenerica zaboravila da ju je trenirao Mario Mlinarić (38), pa joj je dala premale utege.

- Ono kad ti trenerica zaboravi da te trenirao Mario Mlinarić pa ti da malu kilažu na početku, a ti na plaži, ali ti zato sljedeću seriju zapapri i dušu ispustiš - komentirala je Irena i dodala kako je ovo napokon život kojem se od srca veseli. 

Osim fizičkih promijena, došlo je i do novih ljubavnih preokreta kod Filomene.

Prije je redovito objavljivala zajedničke fotografije s Markom Kregarom (28) na društvenim mrežama, a sada je sve nestale. Pratitelji su primijetili da su zapitali su se je li par okončao svoju vezu, a Filomena nam je samo kratko rekla da "Nemam komentara".

No, bila u vezi ili ne, veća briga joj je ostati u formi i zdravo se hraniti. S njom se zasigurno slaže i Josipa koja je u showu izgubila 60 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@najboljifotograf 😘 moja @_.princess.pia

A post shared by Josipa Lopac (@josipa_lopac) on

Na društvenoj mreži redovito komunicira s obožavateljima, a komentira i objave bivših sustanara.

VIDI OVO! Najmisteriozniji: Što skrivaju ova četiri horoskopska znaka? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao