Obavijesti

Show

Komentari 42

Sretno rastavljeni: Bivši parovi poslovno surađuju i tepaju si

Sretno rastavljeni: Bivši parovi poslovno surađuju i tepaju si
12

Ovi nekadašnji supružnici nisu ogorčeni nakon razvoda nego su u odličnim odnosima i čak rade skupa, javno si tepaju, a neki od njih i zajedno žive zbog djece

VIDEO

Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni neko vrijeme, skupa nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije, rekla je prošlog mjeseca Jelena Veljača (37) za časopis Story. Scenaristica i glumac Dražen Čuček (48) predali su papire za rastavu trogodišnjeg braka, no to nije utjecalo na njihov odnos.

Nakon bračnoga kraha najvažnije im je da zajedno nastave odgajati kćer Lenu (2). Skupa su se preselili u Beograd zbog serije “Pogrešan čovjek”, koju gledamo na RTL-u, čija je autorica Jelena, a Dražen u njoj igra.

- Postoje posebne draži kad radim s Draženom. On je jedan od najtalentiranijih glumaca koje sam imala priliku upoznati. I stvarno nevezano uz naš privatan odnos, moram reći da raditi s glumcem toga kalibra uvijek je za autora ili dramaturga opuštajuće jer znaš da će svojim talentom prikriti tvoje nedostatke - ispričala je Veljača za Blic. Bivši par se zaljubio 2014. godine pripremajući predstavu “Prava stvar” u Maloj sceni.

indijanci

Razvod nije utjecao ni na odnos kazališne redateljice Saše Broz (49) i glumca Ranka Zidarića (53).

- Ne postoji recept, to ovisi o osobi, a možda i o okolnostima i razlozima rastave - objasnila je Broz. Redateljica se nedavno hvalila izrekom bivšeg supruga Ranka.

- Vi žene brijete noge, očekujete princa na bijelom konju, a dobijete konja na bijelom - napisala je Broz. Redateljica i glumac bili su šest godina u braku, a nakon razvoda surađuju u poslovnim projektima. 

- O Ranku sve najbolje kao ocu, osobi i izuzetnom glumcu - rekla je Broz. Redateljica i glumac imaju kćer, slikaricu Saru (23). 

Ana Rucner (35) i Vlado Kalember (64) imaju još idiličniji odnos od Broz i Zidarića. Violončelistica i pjevač ostali su dobri prijatelji, ali i profesionalno sjajno surađuju.

- Posebno mi je drago kada na glazbi surađujemo obiteljski, timski. Inače, moj Vlado je uvijek bio iza mene, davao mi dobre savjete, pomagao mi - rekla je Rucner. Bivši supružnici imaju sina Darijana (11) te je Ana bila posebna gošća na koncertu Srebrnih krila u Mariboru prije dvije godine.

- Moje srce - tepala je violončelistica Vladi na društvenoj mreži, što je zbunjivalo fanove i prijatelje bivših supružnika. Kalember je režirao i producirao njezin spot “Teslina polja”, a glazbenik je svojedobno rekao kako s njihovim sinom idu u kazalište. Razveli su se 2014. nakon sedam godina braka.

Glumci Nina Erak (62) i Boris Svrtan (53) doživjeli su bračni krah nakon 28 godina braka prošle godine. Ostali su u odličnim odnosima, a kako je Erak istaknula za Gloriju, najvažnije im je da su dobri roditelji kćeri Petri (24) koja je također glumica.

- Sada ga volim kao brata. Naprosto smo se prestali voljeti - objasnila je Nina za Gloriju. Dodala je kako nije bilo treće osobe.

- Mislila sam da će naš brak vječno trajati i da ćemo biti jedni od rijetkih za koje se može reći da su zajedno ‘dok ih smrt ne rastavi’ - ispričala je glumica koja trenutačno igra u seriji “Na granici” na Novoj TV. Kaže da, nakon što je zaliječila rane, može normalno komunicirati s Borisom.

Mogu skupa ljetovati, roštiljati, pričati o svemu i svačemu, ali emocija ni gorčine više nema. Ističe da nije spremna za novu ljubav i da joj to nije prioritet. Boris je u svibnju za Gloriju potvrdio da je u vezi s logopedinjom koja radi u Centru za Odgoj i obrazovanje Goljak u Zagrebu, Kristinom Turk.

- Sve mi zasad ide, jako sam sretan. Moja bivša veza nije uspjela jer smo bili dosta razdvojeni i zauzeti. Našao sam sreću uz Kristinu i nadam se da ćemo imati zajedničku svijetlu budućnost - rekao je Svrtan.  Glumac je svojedobno istaknuo kako mu prijatelji kažu da su on i bivša supruga dokaz kako ljudi mogu biti još bolji nego prije rastave.

Pjevač Miro Ungar (80) te njegova kolegica i bivša supruga Tereza Kesovija (79) također se mogu pohvaliti dobrim odnosima nakon razvoda. Razveli su se 1973. i imaju sina Alana, a Ungar se ženio još tri puta nakon njihova razlaza. Miro i Tereza zajedno su pjevali na koncertima te je njegova sadašnja supruga, 42 godine mlađa supruga Sara (38), u dobrim odnosima s pjevačicom.

Možda “najbizarniji” prijatelji među bivšim supružnicima su pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (36) i nogometaš Dino Drpić (37). Celzijus i Drpić rastali su se prije više od četiri godine, a žive skupa zbog kćeri Taishe (11) i sina Leona (12).

- Nije to ništa posebno drukčije, osim što je djeci omogućeno da budu s oba roditelja u mjeri u kojoj sama žele, a meni je to najvažnije - rekla je pjevačica. Nije joj čudno živjeti s bivšim pod istim krovom jer nekad se danima ne sreću zbog poslovnih obveza.

- Ja ne dovodim nikoga u stan jer nemam koga dovoditi, a i da imam, nikad ne bih novog dečka dovela među našu djecu. A za Dina stvarno ne znam, ali mislim da je i on sličnog mišljenja - rekla nam je Celzijus. Bivši supružnici su u odličnim odnosima.

- Dino ide u trgovinu, idem i ja, pomažemo si, naravno. On meni u muškim poslovima, ako treba nešto teško nositi ili promijeniti žarulju i slične stvari, a ja njemu, kad mu zatreba, operem veš i opeglam odjeću - rekla je. Dodala je da se dobro slažu, no da nikad nije razmišljala o njihovu pomirenju.

- Znam da bi opet sve bilo kao u braku, a to ne želimo - napomenula je Nives. Spisateljica u donjem dijelu trbuha još ima tetovažu koju je posvetila bivšem mužu. Celzijus piše “Dinovo vlasništvo” na španjolskom jeziku.

OVO JE BIZARNO: Teorije zavjere o Kardashianima, trenutno najpoznatijoj obitelji na svijetu!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja