Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srnina supruga ljetovala je na jahti vrijednoj 200 milijuna kn

None Foto: PIXSELL 9

Kerumova jahta ima osam kabina, Ecclestoneova čak sedam apartmana, a naši reprezentativci lani su uživali na jahti sa šest kabina i velikim jacuzzijem...

Iz godine u godinu na Jadranu se pojavljuju nove, sve luksuznije jahte. Strani milijarderi po Dalmaciji ponosno pokazuju luksuzna plovila, a taj trend u zadnje vrijeme slijede i domaće zvijezde i elite. Mnogi od njih u kolekciji slažu jahte, brodice i glisere, dok nekima nije problem “iskeširati” i po milijun kuna na tjedan kako bi krstarili i sunčali se na palubi skupocjene jahte. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum (58) luksuznu Maioru 23, kojom se prije hvalio, zamijenio je deset metara dužom Mairom 34 Joke. Ima čak osam kabina za putnike, a nedavno su njegovi susjedi otkrili kako je Kerum često spavao na jahti kad bi se posvađao sa suprugom Fani Horvat (35).

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Splićanin slobodno vrijeme provodi na jahti, a navodno ju je platio 73.000 kuna. U svojoj floti ima još dvije jahtice, ribolovac Boston Whaler 305 Conquest vrijedan oko 1,4 milijuna kuna te Sunseeker SuperHawk 43 dug 11 metara. To je gliser kojim je agent 007 izvodio vratolomije u filmu “Svijet nije dovoljan”. 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedan od vodećih ljudi Formule 1 Bernie Ecclestone (88) hvali se luksuznom jahtom “Petarom”, koja je vrijedna 131 milijun kuna. Ima sedam apartmana, a ime je dobila po kćerima Petri (30) i Tamari (35).

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ecclestone, kad god krstari Jadranom, krene od Zadra pa obiđe cijelu obalu. Prije dvije godine Bernie je na svojoj jahti okupio i bivšu suprugu Slavicu Ecclestone (61) i sadašnju Fabianu Flosi (41). Slavica je došla pozdraviti društvo, a potom su nakon druženja na palubi jahte usidrene u luci Gruž bivša i sadašnja gospođa Ecclestone otišle na večeru držeći se za ruke. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ni domaći nogometaši ne štede na provodu na luksuznim plovilima. Dok mnogi imaju luksuzne jahte, naši reprezentativci ih unajmljuju. Luka Modrić (33) i Mateo Kovačić (25) znali su unajmiti jahtu Reve D'Or, koja ima prostrane prostorije i jacuzzi. Cijena najma jahte u ljetnoj sezoni iznosi od 1,4 milijun kuna za tjedan dana. Ima šest kabina, a na nju može stati do 12 gostiju i devet članova posade.

Foto: Privatni album

Nogometaši su zajedno plovili prošle godine nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a svi su ih primijetili kad su luksuznom jahtom stigli u Dubrovnik. Poveli su i supruge, koje su se hvalile oblinama na palubi jahte. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ekonomistica Mirela Forić Srna (37), supruga bivšega kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne (37), godišnji je odmor odlučila provesti na krstarenju Jadranom. U društvu prijatelja uživala je na 57-metarskoj jahti Skyfall, koja vrijedi 200 milijuna kuna.

Najveća je i najbrža luksuzna jahta na prodaju u svijetu. Ima sedam kabina i 13 članova posade. Tjedni najam ove jahte je dva milijuna kuna, a kad se uključe i troškovi poput goriva, cijena se popne na 2,4 milijuna kuna, rekli su nam iz agencije, koja se bavi iznajmljivanjem luksuznih plovila.

Foto: PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO O NOVOJ NAGRADNOJ IGRI 24SATA:

Komentari (22)
  • Ja sam ljetovao jednom u hotelu od 400 milijuna kuna

    19. 7. 2019,   20:30
  • Kakve to veze ima kad jahta nije njezina Srnina mozda je hostesa?

    19. 7. 2019,   19:26
  • A mene jebe dali 45 ili 55 e po danu,i bolje mi je nego njima

    19. 7. 2019,   20:23