Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpska manekenka otišla kod zubara, dobila sepsu te umrla

None Foto: Screenshot 3

Tijanu Milošević proglašavali su jednom od najljepših žena Srbije. Sa sepsom se u bolnici borila četiri dana, no na kraju je preminula. Imala je 30 godina. Obitelj tuguje

Nosila je epitet jedne od najljepših žena u Srbiji. U zemlji i inozemstvu snimila je više od 20 reklama, a život je izgubila zbog sepse. Tijana Milošević preminula je s 30 godina nakon četiri dana borbe za život, piše srpski Kurir. Sepsu je navodno dobila nakon popravka zuba.

Obitelj i prijatelji shrvani su smrću mlade manekenke koja je imala malog sina. Vlasnica modne agencije u kojoj je Tijana radila opisala ju je kao pravu profesionalku koja je bila omiljena među kolegama i svi su s njom voljeli surađivati. 

Tijanin suprug Milan potresen je njenom smrću. Nije mu jasno kako to da nekog sad zanima od čega i čijom krivnjom je umrla i kako to da ljudima nije jasno da nikakva saznanja o okolnostima Tijanine smrti njoj neće vratiti život. 

Komentari (23)
  • o Bože...... strasno, eto tako se i ja da me izvinete drkam od 8 mj. sa zubom, oteklo mi bilo pola lica, pa otvorio zub i kazem od 8 mj. je otvoren, pa ga zatvori, pa otekne, pa evo danas opet ispirao, vec 3 puta rengenom snimao......strasno, i kad tako procitas nesto, 100 misli ti prođe glavom....... pocivala u miru......

    28. 10. 2011,   21:32
  • strasno, ni zub vise nemozes popraviti ko covjek

    28. 10. 2011,   21:30
  • Nije dobro pustiti da zub propadne do te faze, da ćete ga izgubiti velika je šansa...Druga opasnost je upravo ovo - sepsa. Nedavno je bio članak o momku iz Češke,isto mu se ovo dogodilo. Tada sam pisao o mome frendu,koji je iznad koljena imao prišt,a da ga nije ni opazio...Imao temperaturu,mislili viroza, dr kaže - samo odležati...Kako je bilo sve gore,opet k doktoru...Ovaj nema pojma o tom čiru,opet šalje doma - lezi...Kad su shvatili da je nešto gadno - i našli,bilo je kasno...Gad smrdljivi napao veću žilu....zatrovao krv...Nema više moga/našeg S.

    28. 10. 2011,   22:37