Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpski glumac iz filma 'Bure baruta' preminuo u 52. godini

None Foto: screenshot/ 4

Glumac Pervić dugo je bio u vezi s Jovanom Petrović, unukom pokojnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje. 'Moja ljubav', kratko je potresena napisala uz zajedničku fotografiju

Srpski glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u 8.30 u svom stanu u Beogradu nakon duge borbe s teškom bolešću, piše Kurir.rs.  

Glumio je u filmovima 'Crni bombarder', 'Lajanje na zvijezde', 'Bure baruta', 'Sivi dom' i serijama 'Ranjenik' i 'Vuk Karadžić', a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa sedam godina. Zvali su ga 'zlatnim dečkom' kinematografije, no njegovo se ime ubrzo počelo povezivati s teškim drogama o čemu je i sam otvoreno pričao, pišu srpski mediji. 

Foto: screenshot/

S 13 godina je ušao u pakao droge, iz kojeg je izašao uz pomoć roditelja, balerine Lidije Pilipenko i kazališnog i književnog kritičara Muharema Pervića, piše Kurir.rs. 

Poslije kratkog braka s Jelenom Tinskom, dugo je bio u vezi s Jovanom Petrović, unukom pokojnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje. S njom se iz Beograda preselio u Baćevac, ali ljubav nije potrajala. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Jovana se među prvima oprostila od njega.  

- Moja ljubav - kratko je napisala uz zajedničku fotografiju.

Komentari (15)
  • Tko je on?

    23. 4. 2019,   15:23
  • Pozdravi nam veeeeelikog Glogovca!!!

    23. 4. 2019,   14:53
  • Jel opet Ramsey dao gol?

    23. 4. 2019,   21:37