Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpski glumac 'skinuo' De Nira i nasmijao fanove: Pljunuti ste

None Foto: Instagram 7

Andrija Milošević na društvenim je mrežama podijelio zabavan video u kojem glumi Roberta De Nira i oduševio svoje obožavatelje

Kazališni, televizijski i filmski glumac Andrija Milošević (40) na društvenim mrežama podijelio je zabavni video koji je oduševio njegove obožavatelje. U videu Andrija stoji ispred crnog automobila u šarenoj košulji, a u jednom trenutku iz džepa izvlači pištolj te počinje psovati i prijetiti na engleskom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj casting za američki kriminalistički film. Trebamo igrati ja, John, Clint i Statham. Nadam se da sam prošao - napisao je Andrija te zabavio svoje obožavatelje skečom u kojem glumi Roberta De Nira (75). 

- Pljunuti ste, De Niro je za tebe mala beba - komentirao je jedan obožavatelj, dok mu je drugi poručio kako ga vidi rame uz rame s Keanuom Reevesom u novom filmu 'John Wick'. 

Robert De Niro In '15 Minutes' | Autor: Archive Photos Foto: Archive Photos

Glumca pamtimo po izrazitom smislu za humor, a gledamo ga u seriji 'Andrija i Anđelka'. Andriju vole svi, i stari, ali i oni najmlađi, za koje je nedavno napisao dječju zbirku pjesama 'Kišni glistac'. 

- Nisam se bojao reakcija dok sam pisao knjigu, ali jesam imao tremu na prvom predstavljanju, jer kada se obraćate djeci, oni nemaju strpljenja... - rekao je Andrija.

ANDRIJA MILOŠEVIĆ Ma kakvo vježbanje? Uz bolju prehranu 'skinuo' sam 20 kila

Andrija je spreman da postane otac i ne boji se toga, kaže kako morate živjeti život bez kalkulacija, posebno za djecu, piše Blic.rs

Foto: Privatni album/Instagram

- Rastopit ću se kao čokolada prema djetetu - priča Andrija. Njegovo radosno i slobodno djetinjstvo, koje je provodio u igri s prijateljima i na čistom zraku ga je najviše izgradilo kao osobu. Kao mali, živio bi nekoliko mjeseci na planini kod bake. Tamo je bio slobodan mjesecima trčati gore i dolje po poljanama, što smatra vrlo bitnim za građenje karaktera, ali i kasnije za životnu borbu. 

 

 

Komentari (10)
  • Ste kad culi za parodiju?

    12. 7. 2019,   22:42
  • Uf.. Žena mu komad

    12. 7. 2019,   23:52
  • Ni kosulju nije skinuo kako treba a gluma svjetlosnim miljama od De Nira

    12. 7. 2019,   22:00
Message