Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpski tenisač 'zapalio' se za Rozgu: Ne želim to komentirati

None Foto: Instagram 6

Jelena Rozga glasi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci trudi joj se prići te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju, ispričao je bliski prijatelj tenisača

Pjevačica Jelena Rozga (41) ljubavni život drži podalje od očiju javnosti. Nakon što je prije dvije godine raskinula vezu s glazbenikom Stjepanom Hauserom (32), šuškalo se da se pjevačica viđa s nogometašem Kristijanom Ipšom (33). 

Foto: Instagram/orijent

No, čini se kako Jelena ima novog udvarača, a riječ je o srpskom tenisaču Filipu Krajinoviću (27) koji je navodno oduševljen izgledom pjevačice. 

- Jelena Rozga glasi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci trude joj se prići te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju. On je prati na Instagramu, a često joj lajka i komentira fotografije. Filip je više puta putem zajedničkih prijatelja pokušao upoznati Jelenu, a do susreta još uvijek nije došlo, budući da Jelena ne nastupa često u Beogradu, a i tenisač je stalno na putovanjima i turnirima. Filip je uporan mladić i ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi upoznati s Jelenom - govori Filipov prijatelj za Kurir te tvrdi kako tenisač voli starije djevojke. 

Foto: screenshot/

- Nije čudno što mu se sviđa upravo Rozga, budući da su njegov tip starije djevojke i žene koje imaju izražen seksepil kakav ima ona. Često kada se nađemo zajedno u društvu, a kada krene Rozgina pjesma, on se šali kako je lijepa Hrvatica njegova buduća djevojka. Zasad ne postoje indicije da se i on sviđa Jeleni, ali to će se iskristalizirati kada se budu upoznali - dodao je izvor. 

Foto: Instagram

Kontaktirali smo PR menadžera Jelene Rozge, Matu Rončevića koji nam je prenio što Jelena misli o tvrdnjama srpskih medija. 

- Na tu temu nemamo komentar - kratko nam je rekao. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Komentari (161)
  • Jelena Rozga glasi za jednu od najzgodnijih Hrvatica....aj dobro to neću komentirati ali ona ne voli dečke koliko ja znam :)))

    30. 5. 2019,   12:25
  • Sve su one jedne od najzgodnijih Hrvatica u ovim člancima u kojima su im pomoću photoshopa uljepšani svi dijelovi tijela, što je najgore puno njih vjeruje da one stvarno tako izgledaju pa sline ko balavci, realnost je nešto sasvim drugo.

    30. 5. 2019,   12:40
  • 'ajde, please, da imamo još jednu svadbu stoljeća 😀

    30. 5. 2019,   12:43