Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stanari odlučili: Ana Marković je peta finalistica Big Brothera

None Foto: Privatni album 11

Kuću je sinoć napustio Bogo. Splićanin je u showu proveo nešto manje od dva mjeseca, a bio je jedan od petero kandidata koji su kratko vrijeme proveli i u tajnome dijelu kuće

U Big Brother kući sinoć je bilo vrlo zanimljivo,. Prvo je stanare posjetila voditeljica Antonija Blaće te im otkrila tko od nominiranih izlazi iz showa..

TJEDAN PUN EMOCIJA Anezi plakala zbog Luke Roka, mama Anu šokirala 'irokezom'

Lošu vijest donijela je Nikoli Sedlaru Bogi (24), koji je, kako je rekla, dobio najmanje glasova gledatelja. Splićanin je u kući proveo nešto manje od dva mjeseca, a bio je jedan od petero kandidata koji su, zahvaljujući poslanim videozapisima, kratko vrijeme isprva proveli i u tajnome dijelu kuće. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Blaće je najavila da će uskoro javno otkriti petog finalistu koji će se u borbi za novčanu nagradu pridružiti Antoniju Oraču Orkyju (28), Bojanu Mrđenoviću (34), Lidiji Marić (46) i Antoniju Benčaku (23). Oni su pobjedom u tjednom zadatku 'put oko svijeta' postali prvi finalisti Big Brothera.  

ŠOK U BIG BROTHERU Blaće izbacila Bogu iz showa, a Marin mora nakratko do Splita

Ipak, u idućem live uključenju, gledatelji nisu uspjeli saznati ime petog finalista ili finalistice. Big Brother je zamolio stanare da svatko uzme fotografiju kolege za kojeg želi da bude direktno nominiran za izbacivanje ovog tjedna. Ubrzo nakon toga live je prekinut.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Kako piše RTL, Ana Marković (27) nije dobila niti jedan glas što joj je donijelo mjesto u finalu. Nominirani stanari su Tomislav, Anezi, Marin i Lucija.

Foto: Screenshot RTL

Komentari (32)
  • Znam da ste podijeljenog mišljenja oko Orkya,ali ne znam koliko vas taj show prati otpočetka. Uglavnom kad su imali vojni zadatak on je bio zapovjednik i njegov tim je imao povlastice dok su ostali stanari bili gladni i on je hranu davao protivničkom timu jer mu ih je bilo žao i onda ga je bb kaznio. Sve u svemu pokazao se kao čovjek. Favoriti Orky,Marin i Anezi

    27. 4. 2018,   21:17
  • Nije stvar u tome da covjek bude zanimljiv na tvu da bi opsto u sou ..vec da bude covjek i da ga sve one dobre osobine odlikuju ....to je pobjeda ...kakvi provokatori spletkarosi proracuni i ostalo zna se ko spada u priblizno bar takvog covjeka u kuci ....a to je orki po mom sudu ...tako da sto se tice zanimljivosti to je nebitno

    27. 4. 2018,   21:58
  • Znači, toliko je namješten ovaj bb da to nije normalno.Iz epizode u epizodu se vidi koliko guraju ovog Bojana,a dečko nije pokazao ništa osim da je bezobrazan i agresivan, njegove reakcije su Bože me sačuvaj i kao on preživi toliko nominacija, za svakog su neki dan pokazali komentare gledatelja kao za svakog stanara su napisali nekaj loše, a jedino za njega su pokazali kao Bojane najbolji si i takve fore, ma dajte molim vas. Pa su prije stalno nekog novog ubacivali, pa ove gluposti da u finale udju stanari koji prodju zadatak, pa stanari sami biraju tko će biti finalist, ma katastrofa, ove godine najgori bb.

    28. 4. 2018,   07:40