Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stanari 'pucaju': Ribica plakala s kćeri, a Antonio je vidio tatu

None Foto: RTL 12

Moje djetinjstvo bilo je vrlo teško, odnosno vrlo siromašno, a moj tata za mene je heroj jer je uvijek bio uz mene, rekao je Antonio prije ulaska u reality show

Konobarica Lidija Marić Ribica (46) bila je u ispovjedaonici kada je Big Brother stavio veliki izazov pred nju. Finalistica showa, koja boravi više od 80 dana u kući, često spominje kako joj nedostaju kćeri Matea (18) i Ana Marija (16), a sada je dobila priliku vidjeti jednu od njih.

ŽALI ZBOG ISPADANJA BB Ana-Marija: 'I dalje tvrdim kako je Bojan moj tip čovjeka'

 - Lidija, osvojila si ukupno pet minuta, a sada slijedi dilema. Tih pet minuta možeš pretvoriti u vrijeme provedeno s dragom osobom ili te minute možeš pretvoriti u pet tisuća kuna - rekao je Big Brother Ribici. Zatim je dodao kako bi taj iznos dodao na ukupnu novčanu nagradu. 

Foto: RTL

- Ajoj Bigi radije bi čula nekoga, a novaca koliko bude, bude - rekla je konobarica iz Blagorodovca pored Garešnice. Dodala je kako ju je ponuda jako razveselila. Big Brother je zatim Ribicu poslao u tajnu kuću, gdje ju je dočekala kćer Matea. 

Foto: RTL

- Nemoj plakati, nemoj plakati. Brzo će to proći - tješila je Ribicu kćer. No stanarka se nije mogla suzdržati, pa je počela plakati. Matea ju je savjetovala da malo manje trača i da se odmakne od stanarke Lucije Stojak (23). 

Foto: RTL

- Bigi, bilo je prelijepo! Hvala ti za sve. Divota - rekla je Lidija u suzama kada se vratila u ispovjedaonicu. Često je znala isticati kako je kćerima najbolja prijateljica, pa se pohvalila i kako voli otići po njih navečer u kafić ili disko klub. Njezin suprug Marko Marić (42) radi u Njemačkoj, pa kaže kako show ne gleda, a nije ni znao da mu se supruga bila prijavila. 

Foto: RTL

Priliku da vidi nekoga od obitelji, dobio je i Antonio Benčak (21) iz Križevaca koji živi s ocem i bratom. 

'HRANOM PROTIV STRESA' Gledatelji tvrde: Big Brother Ana je 'natukla' kila u showu

- Moje djetinjstvo bilo je vrlo teško, odnosno vrlo siromašno, a moj tata za mene je heroj jer je uvijek bio uz mene - rekao je Antonio prije ulaska u show. Big Brother mu je dao priliku da preko videopoziva komunicira s bratom, a dobio je ponudu i da vidi svog oca. 

Foto: RTL

Ipak, Antonio je odbio dati sve novce za susret s članom obitelji. Umjesto pet minuta, odlučio je provesti dvije minute sa svojim ocem Stjepanom. 

DVA TJEDNA DO FINALA BB Bojan je jecao i plakao: 'Bio sam agresivac, zatomljujem to'

Križevčanin je zatim ušao u tajnu kuću i sjeo na kauč. Uskoro je ugledao oca koji je skinuo ninja odijelo i zagrlio ga. 

Foto: RTL

Antonio se nije mogao suzdržati, pa je počeo plakati i ispitivati oca 'je l' ga osramotio'. 

Foto: RTL

- Nisi sine. Svi te volimo, izdrži do kraja - rekao mu je otac.

Foto: RTL

 

Pročitajte još i ovo! U ovom svijetu možete spavati s omiljenom porno glumicom. 

Komentari (67)
  • Lidija (ribica) je najveća manipulatorica...Čitavo vrijeme je glumila naivku a sad je počela pokazivati pravo lice podmukle i dvolične osobe koja se cijelo vrijeme šlepala svojom glumljenom zatupljenošču...

    25. 4. 2018,   15:31
  • Antonio je isplakao više suza nego Marisol, Esmeralda i Otimačica zajedno. Pobre nino Antonio...

    25. 4. 2018,   16:20
  • Ajde napokon nešto lijepo za vidjeti osim stalnih svađa i prepucavanja.Svi će se premazat svim mastima uoči finala,vec su poceli lagano.Ana,Lucija,Antonio,Bojan po meni najmanje zasluzuju pobjedu,za ostale mi je svejedno.Orki ili Bogo bi mi bilo najdraze.Bogo djeljje neiskvareno i humoristican je,onaj rap mu je bio čudo,da nije puno s anezi bi bio glavni favorit svima.

    25. 4. 2018,   11:30