Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stankovići dobili sina: Kći jedva čeka da mali braco dođe doma

None Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL 16

Voditelj Aleksandar Stanković i supruga Željka dobili su prinovu - sina Maka. Željka kaže da je porođaj lakše izdržala jer je Aco cijelo vrijeme bio uz nju. Na kraju je hrabro prerezao i pupčanu vrpcu, priznaje

U obitelj hrvatskog televizijskog voditelja Aleksandra Stankovića (49) i njegove supruge Željke (35) stigao je i četvrti član. Devet godina nakon što su dobili kćer Unu (9), Željka je rodila dječačića, prenosi Gloria.hr.

- Beba i ja smo dobro, a tijekom porođaja koji je trajao od jutarnjih sati sve sam lakše izdržala jer je Aco cijelo vrijeme bio uz mene. Na kraju je hrabro prerezao i pupčanu vrpcu - otkrila je Željka.

Rodila je u petak oko 15 sati, prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici Merkur, tri tjedna prije službenog termina. Dječak je težak 3300 grama i dugačak 51 centimetar.

Foto: Instagram

Željka je ispričala kako kći Una ne može dočekati trenutak kad će njezin brat doći kući, a do tada joj svako malo putem poruka šalje fotografije bebe.

PRESRETNI SU Čekali su 10 godina: Stanković i supruga očekuju drugo dijete

Nakon što su se proteklih devet mjeseci predomišljali oko imena, dogovor je pao na ime Mak.

- Bilo je to jedino ime oko kojeg smo se svi troje složili - otkrila je Željka.

Foto: Instagram

Stanković i Željka prohodali su prije trinaest godina. Četiri godine nakon toga rodila im se kći te su se tri godine nakon njenog rođenja vjenčali i to na brodu tijekom ljetovanja u Dubrovniku. Kada mu je supruga rekla kako očekuju sina, reagirao je, kaže, praktično i pribrano. 

- Radit ću sve što treba, ali na nogometne utakmice neću ići - našalio se voditelj.

Jurica Galoić | Autor: Jurica Galoić Foto: Jurica Galoić

Željka je uvijek maštala da će imati troje djece, sve dok nije rodila. 

-  Uz sreću odjednom su se pojavili i strahovi, briga uz sve ono što ide uz majčinstvo. Tada sam pomislila da je sasvim u redu imati samo jedno dijete. U našem svijetu normalno je da se 90 posto odgovornog roditeljstva svali na ženina leđa. Imala sam svoje strahove, iako moj muž i ja ravnopravno dijelimo svu odgovornost roditeljstva - priznaje Željka.

Foto: Instagram

Ipak, nakon devet godina ponovno je bila spremna. 

- U međuvremenu sam se naslušala raznih komentara i pitanja kad ćemo na drugo dijete, a nama je baš bilo lijepo, svu pažnju i ljubav posvećivali smo Uni - dodala je.

HTV Aleksandar Stanković kao kriminalac u seriji 'Zakon'

 

Komentari (82)
  • Čestitam, i da malac bude bolji od ćaće.

    3. 8. 2019,   14:47
  • Lijepa vijest. Ziv i zdrav bio i neka im je sa srecom sve u zivotu. :)

    3. 8. 2019,   14:55
  • Čestitke Stankovićima na najljepšim trenucima života!

    3. 8. 2019,   14:12