Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Star Trek: Discovery': I Spock se priključio ratu za budućnost

Komentari (3)
 • Najveća glupost od serije. Najprije nije kronološki na dobrom mjestu. Tehnologija je naprednija i od filma Zvjezdane staze Neprijatelj. Ne spada ni u ovaj originalni svemir. Klingonci ne liče na sebe... Nema više onih tema iz života, pouka, zafrkancije među posadom. Samo juri, ubij, brani se. A kad počne flare efekt onda počnu čuda. Ništa se više ne vidi u kadru, a gledatelj oslijepi. Ukratko, uništili su Zvjezdane staze kao ikonu SF žanra.

  17. 12. 2018,   16:49
  • A vidiš ja nisam baš pratio starije sezone niti bio neki fan prijašnjih uradaka i mene je ova serija oduševila.... Za mene je to bilo sve novo iskustvo od klingonaca itd i kada sam htio gledati neke starije serije čekajući ovu novu sezonu bile su mi nekako staromodne..... I odustao a vjerujem da ima puno točnih tvrdnji u tvojim komentaru jer si valjda pratio prije i znaš što govoriš. No meni je bila odlična prva sezona i pratim drugu.....

   18. 12. 2018,   12:37
  • Sve to stoji, ali sve je to subjektivno, a, ništa nije uništeno dok postoje stari serijali/filmovi. ;) Ovo je samo alternativna verzija.

   20. 12. 2018,   18:03