Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Starleta je novac 'spiskala' na operacije, nema za renoviranje

None Foto: Instagram/kolaž 8

Katie je željela renovirati svoju 'odvratnu rezidenciju', kako ona naziva svoju kuću. Srušila je zidove, uklonila dekoracije i sve obojila neutralnim bojama. Međutim, troškovi uređenja su se izmakli kontroli

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) poznata je po brojnim plastičnim operacijama, a pretjerala je do te mjere da joj čak ni mobitel ne prepoznaje obrise lice. Međutim, sada ima većih problema. Trenutno je u panici da će imati premalo novaca, piše Metro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Željela je renovirati svoju 'odvratnu rezidenciju', kako ona naziva svoju kuću. Srušila je zidove, uklonila dekoracije i sve obojila neutralnim bojama. Međutim, troškovi uređenja su se izmakli kontroli. Price sada strahuje da neće imati dovoljno sredstava kako bi dovršila uređenje.

- Brine se, stvarno želi kuću urediti do kraja. Međutim, trenutno joj je prodaja te kuće ipak najbolja opcija - rekao je izvor. Međutim, ona ipak razmišlja o tome da joj do kraja pomognu urediti njezin dečko Kris Boyson i njegov prijatelj.

Foto: Instagram

Katie je ranije svoje obožavatelje šokirala nakon što im je pokazala video vodič kroz svoju kuću. Taj je video bio objavljen na YouTube-u. Na podu je bila hrpa odjeće, sve je bilo u neredu te je rekla kako 'pokušava' očistitti kuću. Kasnije je izjavila da ne živi u dvorcu i da je nešto pošlo po zlu. 

- Da, ne živim u svojoj kući. Prazno je. Radim, nešto je pošlo po zlu. To ću objasniti u pravo vrijeme - objasnila je tada.

Foto: Instagram

Starleta je inače poznata po mnogobrojnim estetskim operacijama. Katie želi izgledati kao 'savršena ljudska lutka'. Već se nekoliko puta korigirala, a posljednji put otišla je pod nož u Istanbul. Tamo je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

ŠOKIRALA JAVNOST Ovisna o operacijama: Starleta Price pokazala jezive ožiljke...

Katie je tada smanjila grudi te je išla na podizanje lica i očiju. Starleta je na videu puna flastera kojima prekriva rane. Jedva da može otvoriti oči i usta, ali kao glavni 'problem' navodi grudi.

- Nisam bila zadovoljna svojim grudima već dugo. Odlučila sam ih smanjiti. Svi će se šokirati tom odlukom. Kad sam bila mlađa nisam uopće imala grudi, a poslije sam postala popularna upravo zbog njih - ispričala je Katie. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

 

 

 

Komentari (30)
  • Gdje treba uplatiti sirotoj?

    10. 11. 2019,   10:42
  • 21.stoljeće je stoljeće psihičkih bolesti!

    10. 11. 2019,   12:35
  • Što napisati o ovakvim likovima, a da nije već napisano o njima?

    10. 11. 2019,   11:02