Obavijesti

Show

Komentari 1

Starleta o kćeri: 'Kakva majka, takva kći. Lude smo i smiješne'

Starleta o kćeri: 'Kakva majka, takva kći. Lude smo i smiješne'
9

U videu njezina kćer Princess glumi improvizirane skečeve, na licu nosu neurednu šminku, a kosa joj je napola svezana u punđu. Zatim je počela glumiti razgovor s imaginarnim likovima

VIDEO

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) poznata je po brojnim plastičnim operacijama, a pretjerala je do te mjere da joj čak ni mobitel ne prepoznaje obrise lice. Često puno naslovnice zbog svog ponašanja i neobičnih izjava.

Njezin je Instagram profil pun bizarnih objava, a sada je objavila snimku kćeri koja je njezine pratitelje zbunila. Naime, u videu je njezina kćer Princess (13) koja glumi improvizirane skečeve, na licu nosu neurednu šminku, a kosa joj je napola svezana u punđu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:43

Počela je glumiti razgovor s imaginarnim likovima, a Katie je u opis snimke napisala: 'Princess definitivno ima moju osobnost. Kakva majka, takva kći. Mi smo lude i smiješne'.

Starleta se nedavno suočila s negativnim komentarima nakon što je svojoj petogodišnjoj kćeri obula cipele na petu. Tako je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira s njom i s preostale svoje troje djece. Njezinim su pratiteljima 'plijenile' pažnju ružičaste cipele njezine kćeri Bunny (5).

- 'Zašto to dijete nosi Stiletto?', 'Je li to Bunny nosila štikle'? - neki su od komentara ispod fotografije. Katie nije odgovorila na komentare.

Starleta svojoj kćeri (5) obula štikle: 'Zašto to dijete nosi..?'
Starleta svojoj kćeri (5) obula štikle: 'Zašto to dijete nosi..?'

Starleta je inače poznata po mnogobrojnim estetskim operacijama. Katie želi izgledati kao 'savršena ljudska lutka'. Već se nekoliko puta korigirala, a posljednji put otišla je pod nož u Istanbul. Tamo je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin