Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Starleta opet šokira: Cijela je u zavojima, smanjila je i grudi...

None Foto: Screenshot/youtube 9

OVISNA O OPERACIJAMA Starleta je na videu puna flastera kojima prekriva rane. Jedva da može otvoriti oči i usta, ali kao glavni 'problem' navodi grudi. Starleta je uklonila silikone koje je imala...

Reality zvijezda i starleta Katie Price (41) ne planira prestati s plastičnim operacijama na svom tijelu. Kako prenosi Mirror, Katie želi izgledati kao 'savršena ljudska lutka'. Već se nekoliko puta korigirala, a posljednji put otišla je pod nož u Istanbul. Tamo je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

Foto: Screenshot/youtube

Katie je ovog puta smanjila grudi te je išla na podizanje lica i očiju. Starleta je na videu puna flastera kojima prekriva rane. Jedva da može otvoriti oči i usta, ali kao glavni 'problem' navodi grudi.

- Nisam bila zadovoljna svojim grudima već dugo. Odlučila sam ih smanjiti. Svi će se šokirati tom odlukom. Kad sam bila mlađa nisam uopće imala grudi, a poslije sam postala popularna upravo zbog njih - ispričala je Katie. 

Starleta je uklonila silikone koje je imala, a kad ih je držala u ruci, shvatila je da su vrlo teški.

- Sad imam 41 godinu, a moje grudi proputovale su Ameriku, Englesku, Belgiju, sad i Tursku - našalila se reality zvijezda koja sad ima znatno manje grudi nego prije. 

Foto: Screenshot/youtube

- Tako sam uzbuđena. Napokon ću moći nositi odjeću u kojoj se ne osjećam debelom zbog velikih grudi - ponosna je Katie. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Komentari (7)
  • Takvima je nešto drugo glavni problem, ne grudi.

    17. 9. 2019,   08:08
  • samo takoo curooo... bi ces balkan/girl!!

    17. 9. 2019,   13:04
  • gledam filmic... prvi .....sa ljudskim kenjom (tipfeler)... i na 0:48 kad stoji sa trebom i plahtom.... mislim si ... "ovo je najsigurnija žena na planeti...."

    17. 9. 2019,   09:43