Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Starleta usred skandala: Pijanu su ju izbacili iz noćnog kluba...

None Foto: Instagram 7

Katie se nije svidjelo kad su ju izbacili iz kluba i rekli neka polako krene kući, pa je počela čupati i vući za glavu ženu koja radi u noćnom klubu. Naposljetku su ju smjestili u taksi

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) ponovno se našla usred skandala. Katie je partijala dugo u noć, a usred ludog tuluma u Brightonu, osoblje noćnog kluba izbacilo ju je van jer je bila previše pijana. 

Foto: Instagram;

Katie se nije svidjelo njihovo ponašanje pa kad su joj rekli neka polako krene kući, počela je čupati i vući za glavu ženu koja radi u noćnom klubu, piše The Sun

- Katie je hodala od sobe do sobe s čovjekom za kojeg se naposljetku ispostavilo da radi u tom noćnom klubu. Potom je drugi član osoblja rekao Katie nek napusti klub - rekao je očevidac situacije. Čovjek koji joj je pravio društvo navodno je zaštitar.

- Katie ju je primila za glavu. Bilo je jako dramatično, ali ta žena se nije htjela tući - dodao je izvor za strane izvore.

Foto: Instagram

Starleta živi u blizini Brightona pa ju osoblje poznaje. Otpratili su ju do taksija i otišla je kući. Katieini skandali su nikakvo iznenađenje za njezine prijatelji koji tvrde da ju je 'puknula' kriza srednjih godina. 

Foto: Instagram

Katie je, između ostalog, poznata po brojnim plastičnim operacijama koje je napravila. Nedavno je šokirala javnost kad je prošetala gradom, a šavovi i ožiljci bili su i dalje vidljivi na njezinom licu. Pobijedila je u 'Celebrity Big Brotheru', a dvije godine prije toga su njezino bogatstvo procijenili na 45 milijuna funti (oko 374 milijuna kuna). Inače, majka je petero djece.

Komentari (52)
  • Ofucana ko sjedala od Trabanta

    10. 9. 2019,   19:34
  • Majka za poželjet

    10. 9. 2019,   19:26
  • Starleta? Imanmo mi svoje nazive za takve.

    10. 9. 2019,   20:02