Obavijesti

Show

Komentari 40

Statistika celebrityja: Veljača brakove raskinula za tri godine

Statistika celebrityja: Veljača brakove raskinula za tri godine
12

Estradnjacima je najkriznija treća godina braka. Naizgled idiličan brak Ive Šarić trajao je dok ona nije posumnjala u vjernost Jerka Leke. Nikoli Pokrivaču brak je trajao četiri godine, a sad se zaljubio u Eciju Ivušić

VIDEO

Pregrme li parovi sedmu godišnjicu braka, sve će 'preživjeti'. Nekad bilo, sad se spominjalo. Najkritičnije razdoblje za brak u Hrvatskoj, pokazuje istraživanje Petre Međimurec sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, je između četvrte i pete godine braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potvrđuju to i brakovi domaćih celebrityja, kojima je uglavnom najkriznija treća godina. Najsvježiji razvod koji je iznenadio estradnu scenu je onaj Ive Šulentić (36) i Igora Mikloušića.

Voditeljica se udala u rujnu 2016., a da se rastaje od dugogodišnjeg dečka, doktora psihologije, potvrdila je prije mjesec dana nakon što su u domaće redakcije počele pristizati anonimne poruke o njihovu krahu braka. 

- Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo sami završiti - izjavila je tad diplomirana ekonomistica.

Igor je Ivu zaprosio na zajedničkom putovanju, a uz supruga, s kojim je bila u vezi četiri godine, otkrila je strast prema letenju. S njim je često letjela balonom, a na njihovu vjenčanju dio scenografije bila je košara balona.

No zajednička strast nije ih zadržala skupa, pa se Igor iselio iz njezina stana. Godinu više od prethodnog para izdržali su Katarina (33) i Nikola Pokrivač (34). Bivši hrvatski nogometni reprezentativac se, pisalo se, iz stana u kojem je živio s Nikolinom iselio prošlo ljeto u kolovozu nakon četiri godine braka od lipnja 2014.

Supružnici tad nisu htjeli davati izjave o tome. Pokrivač preklani je treći put pobijedio Hodgkinov sindrom, karcinom limfocitnog tkiva. Tad je proveo 50 dana u izolaciji, a isticao je da nakon toga provodi sve više vremena sa suprugom i njihovom kćeri. Da Pokrivač ponovno ljubi, obznanila je sama Ecija Ivušić (32) na društvenoj mreži. Nedavno je bivša radijska voditeljica objavila zajedničku fotografiju na kojoj se ljube u plićaku.

prava stvar

Jelena Veljača (35) iza sebe ima dva propala braka. U prvom s Jankom Popovićem Volarićem (39) bila je tri godine, da bi drugu šansu dala Draženu Čučeku (46), s kojim je izdržala opet tri godine.

- Palim se na talent, smisao za humor, vjernost i strast, neko posebno ludilo, iskričavost. Na kraju, najvažnije je da se puno smijemo. Dosada i crnilo su stvari s kojima se teško nosim - izjavila je svojedobno Veljača nakon razvoda od Popovića Volarića.

Vjenčali su se na Štefanje 2009., a rastali u listopadu 2012. Dodala je kako se usprkos razvodu od Janka, koji smatra porazom, može opet zamisliti u vjenčanici. Tako je i bilo. U rujnu 2015. udala se u tajnosti u zagrebačkom restoranu za Čučeka.

Vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci veze, a u lipnju 2016. Jelena je obznanila da je trudna. Lani u kolovozu, nakon nepune tri godine braka, Jelena i Čuček potvrdili su razvod. 

- Zajedno nastavljamo odgajati našu kćer i to nam je najvažnije. Više izjava nećemo davati - zaključili su o toj temi. Da se rastaju Sanja Duggan (49) i Krešimir Čorak, doznalo se ove godine u travnju.

Poduzetnici su se vjenčali na pješčanoj plaži u Kaliforniji u veljači 2015., a njihov brak puknuo je nakon četiri godine. Sanja je ostala živjeti u Americi sa sinom iz prethodnog braka s Franom Barbierijem, a Čorak je nastavio život u Zagrebu.

Iva Šarić (30) i Jerko Leko (38) u braku su bili pet godina. Vjenčali su se u lipnju 2012. Naizgled idiličan brak trajao je dok Iva nije posumnjala u nogometaševu vjernost. Nakon toga manekenka je prestala nositi vjenčani prsten, a i pisalo se da je Jerka izbacila iz stana.

Da su se rastali, konačno je priznala lani u kolovozu. Par se upoznao u narodnjačkom klubu, a zajedno su bili devet godina. Kako je sama svojedobno izjavila, najradije su se družili u krevetu. Jelena Perčin (37) rastala se od ugostitelja Kristijana Babića nakon tri godine braka. Vjenčali su se u prosincu 2008. 

- Na to doista nemam komentara niti planiram o tome ikad govoriti - rekla je u rujnu 2011. glumica kad se doznalo da se razvode. Na dočeku Nove godine, pisalo se, Jelena je viđena u zagrljaju kolege Ivana Hercega, s kojim je tad snimala sapunicu 'Najbolje godine'. Ona je, pak, tad tvrdila da je to trač.

Jelena i Kristijan usprkos razvodu ostali su u dobrim odnosima i može ih se vidjeti s kćeri na zagrebačkoj 'špici'. Prije tri godine, nakon četiri godine braka, rastala se i spisateljica Josipa Pavičić (40). Ona i talijanski poduzetnik Nico Berardini (45) vjenčali su se u svibnju 2012., no četiri godine poslije nisu uspjeli prebroditi udaljenost.

Josipa je nakon rastave utjehu pronašla u bliskom suradniku. Riječ je o akademskom kiparu i scenografu te basistu punk grupe Discohernia, Nedjeljku Mikcu Caku (53). 

To su bili razvodi koji su manje-više prošli mirno u javnosti. Najburniji razvod svakako je onaj Maline Grahek (29) i Josipa Šelendića (40).

Najprevrtljiviji je onaj Tatjane Dragović (41) i Gorana Ivaniševića (47), koji su zajedno proveli 17 godina. Tatjana i Goran rastali su se nakon četiri godine braka, a vjenčali su se nakon što se doznalo da on ljubi Vanju Halilović (36), s kojom je proveo Valentinovo.

Tatjana je tad Gorana izbacila iz stana, a Goran joj je pisao pisma da je voli najviše na svijetu. Vjenčali su se u Americi u svibnju 2009., a da se razvode, doznalo se u travnju 2013. Tad su oboje tvrdili da za razvod nije kriva treća osoba, iako su bivšu manekenku fotografirali godinu prije s nogometašem Markom Šarićem (31) koji joj je nježno brisao kečap s usta u automobilu.

Grgo Jelavić/Pixsell

Nakon toga svega Goran, Tanja i Marko ispijali su piće u mondenom zagrebačkom kafiću. Vanja je završila u vezi s Goranovim prijateljem Franom Barbierijem.

- Malina i ja smo ostali u normalnim odnosima. Između nas nije išlo pa mislim da je rastava bila dobra odluka - rekao nam je Šelendić u siječnju 2013. godine.

Manekenka je nakon jedne od žestokih svađa sa sinom otišla kod roditelja, a Šelendić je u Kataru pokrenuo tvrtku koja se bavi prodajom željeza. Trogodišnjem braku, koji je počeo glamuroznim vjenčanjem u studenom 2009., presudilo je neslaganje karaktera.

Malina je bila sklona ispadima. Tako se odmah na početku veze u Šelendićevu noćnom klubu u Zagrebu navodno potukla s njegovom bivšom djevojkom Anteom Kodžoman zbog Chanelove torbice koju je Šelendić, pričalo se, kupio Kodžoman.

Kap koja je, šuška se, prelila čašu bilo je kad se krhka Malina lani na proslavi rođendana prijateljice zakačila s bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...