Obavijesti

Show

Komentari 235

Statusni simboli: Drage dame, Mačak vas je sve nadmašio...

Statusni simboli: Drage dame, Mačak vas je sve nadmašio...
6

PRAVA SITNICA Grubnić je birkinicu platio 108.000 kuna, a Severina Chanelovu torbicu 30.000. Marko nikad nije objasnio odakle mu novac za tako skupu torbu

VIDEO

Najveći obožavatelj ženskih torbi u Hrvatskoj je Marko Grubnić (34). Stilist je sakupio bogatu kolekciju, a najskuplja je Hermesov najveći model od 50 cm. Grubnićeva siva ljubimica košta 108.000 kuna.

Modni Mačak ju je nabavio prije pet godina. Svojom se prestižnom torbom pohvalio na zagrebačkom Kvaternikovu trgu, kupio je cvijeće i stavio ga u nju poput američke starlete Kim Kardashian. Grubnić je tad bio punašniji i nije trenirao kao danas.

- Torbu sam dobio na poklon od uskrsnog zeke - rekao je Marko, koji nije nikad otkrio odakle mu novac za tako skupe torbe. Najpopularnija torbica među domaćim celebrityjima definitivno je Chanelova. Severina (43) ju je nosila i na suđenje s Milanom Popovićem za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom (3). Cijena Sevkine crne torbice je oko 30.000 kuna, a ljetos je u Chanelovu ruksaku od 25.000 kuna nosila ručnike za plažu. Indira Levak (42) ne skida veliki crni model sa zlatnim logom koji stoji 33.000 kuna.

- Moda mi je važna, ali ne opterećujem se njome. Ja se modom zabavljam. Ipak, teško da ćete me vidjeti u tenisicama i trenirci, osim u teretani - kaže Indira. Bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh (40) voli svoju bež torbicu od 31.500 kuna. Trendu nije odoljela ni Nikolina Pišek (43), koja osim Chanela od 30.000 kuna ima i jednako vrijednu Hermesovu narančastu torbu Constance.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Volim torbice i jedanput na godinu se počastim jednim lijepim modelom - kaže Jelena Rozga (37). Kupuje uglavnom modele domaćih dizajnera, a ima i dvije s potpisom.

Za razliku od kolegica koje preferiraju Chanel, splitska pjevačica oduševljena je dizajnerskom kućom Yves Saint Laurent te si je priuštila žuti i crveni model, a svaki od njih košta 7500 kuna.

Ni manekenka i voditeljica Iva Jerković (34) nije odoljela “chanelomaniji”. Ovisno o odjevnoj kombinaciji, nosi crni model od 30.000 ili onaj veći, bež boje, od 35.000 kuna.

Nina Badrić (43), koja smatra da je oduvijek imala smisao za modu, također slijedi trendove. I ona ima Chanelovu torbu čija je cijena oko 33.000 kuna. Odlučila se za skuplju crnu, a ista takva ljubičasta bitno je povoljnija i stoji 24.800 kuna. Bivša manekenka i modna ikona Iva Balaban (36), koja još ima veliku sivu Chanel torbu, iz ormara rado izvuče manji, srebrni model, čija je cijena oko 30.000 kuna. Pjevač Joško Čagalj Jole suprugu Anu razveselio je crnim Chanelovim modelom od 30.000 kuna, a damama s estrade u ljubavi prema skupim torbicama pridružila se i bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac (35), koja ima torbu Celine vrijednu 20.000 kuna.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 235
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden