Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stefany Hohnjec masažom je zavodila Stipu Drviša

None Foto: 24sata 3

Boksač, zabrinut što je Stefany Hohnjec zauzeta i što joj dečko možda baš tada gleda “Farmu”, bojao se izmasirati joj leđa. Na kraju je popustio

Ne mogu, gleda te dečko sada! Nemoj me navoditi na loše stvari, negodovao je Stipe Drviš u prepunoj spavaćoj sobi.
Stefany Hohnjec zamolila ga je da dovrši mazanje losiona po njezinim golim leđima. Dvina Meler na to ga je počela zadirkivati govoreći kako neće valjda ostaviti posao na pola.
- Ništa, nema dovršavanja - odlučno joj je odbrusio boksač skinuvši majicu i ponosno pokazujući mišiće. Nakon nekoliko trenutaka predomislio se. Nastavio je senzualno mazati losion na leđa bujne sportašice. Farmeri su nakon napornoga radnog dana večer proveli razgovarajući i družeći se uz fenjer. Imitator Boris Kosmač i pjevačica Ivana Marić proglašeni su slugom i sluškinjom kuće. Rastužili su se jer su morali otići spavati u štalu. Bosanski pjevač Deen cijeli je dan proveo motajući duhan i ne radeći ništa. Opravdavao se kako ima temperaturu. Ipak, navečer je, prepun inspiracije, zabavljao ukućane.
“Valjao” je fore na koje nitko nije mogao ostati ravnodušan. Čak je oraspoložio Alena Macinića, koji je bio depresivan. Svjetla su se ugasila u 20 sati. To nije spriječilo Drviša, Jelenu, Stefany, Deena, Dvinu i Aleks da nastave druženje uz svjetlo uljanice još sat vremena.

ALEN SE “PROPIO” JER GA NITKO NE “ŠLJIVI”
Alen Macinić u noćnim se satima požalio ukućanima da svi slušaju Josipu, a ne njega. Gazda farme tugu je “ubio” u boci vina. Polupijan je zadirkivao Aleks i Drviša, koji se ne odvajaju jedno od drugoga. Gazda je primijetio da se Stefany zbog toga osjeća zapostavljeno.
- Imamo najboljega gazdu na svijetu, samo ždere i loče i naređuje drugima da rade isto - našalio se Rafo te inzistirao da se ne psuje pred slikom Gospe, koja visi na zidu.
Josipa je planirala pisati knjigu. No kako u kući nema ni dovoljno papira ni svjetla, odustala je. Ranije tog dana, dok su muškarci slagali kokošinjac, Aleks je dobila zadatak da izbaci vodu iz čamca. Deen i Boris Kosmač zadirkivali su je i htjeli poprskati vodom.
- Guza će mi biti mokra! - vikala je.

Komentari (7)
  • tako stipe.prvo onjusi,pa ga stavi.drvisu je najbolje na farmi!ima da bira koju ce kravu da vodi u stalu :)

    11. 3. 2008,   20:34
  • ova stefani je baš prava radodajka,rođena za štalu,samo se ne može odlučiti kojeg bi bika da je kresne

    11. 3. 2008,   20:48
  • e baš mi je Drviš neka faca???al dobro,nemaju jadne cure tam izbora!

    11. 3. 2008,   22:24