Obavijesti

Show

Komentari 7

Stefany Hohnjec masažom je zavodila Stipu Drviša

Stefany Hohnjec masažom je zavodila Stipu Drviša
3

Boksač, zabrinut što je Stefany Hohnjec zauzeta i što joj dečko možda baš tada gleda “Farmu”, bojao se izmasirati joj leđa. Na kraju je popustio

VIDEO

Ne mogu, gleda te dečko sada! Nemoj me navoditi na loše stvari, negodovao je Stipe Drviš u prepunoj spavaćoj sobi.
Stefany Hohnjec zamolila ga je da dovrši mazanje losiona po njezinim golim leđima. Dvina Meler na to ga je počela zadirkivati govoreći kako neće valjda ostaviti posao na pola.
- Ništa, nema dovršavanja - odlučno joj je odbrusio boksač skinuvši majicu i ponosno pokazujući mišiće. Nakon nekoliko trenutaka predomislio se. Nastavio je senzualno mazati losion na leđa bujne sportašice. Farmeri su nakon napornoga radnog dana večer proveli razgovarajući i družeći se uz fenjer. Imitator Boris Kosmač i pjevačica Ivana Marić proglašeni su slugom i sluškinjom kuće. Rastužili su se jer su morali otići spavati u štalu. Bosanski pjevač Deen cijeli je dan proveo motajući duhan i ne radeći ništa. Opravdavao se kako ima temperaturu. Ipak, navečer je, prepun inspiracije, zabavljao ukućane.
“Valjao” je fore na koje nitko nije mogao ostati ravnodušan. Čak je oraspoložio Alena Macinića, koji je bio depresivan. Svjetla su se ugasila u 20 sati. To nije spriječilo Drviša, Jelenu, Stefany, Deena, Dvinu i Aleks da nastave druženje uz svjetlo uljanice još sat vremena.

ALEN SE “PROPIO” JER GA NITKO NE “ŠLJIVI”
Alen Macinić u noćnim se satima požalio ukućanima da svi slušaju Josipu, a ne njega. Gazda farme tugu je “ubio” u boci vina. Polupijan je zadirkivao Aleks i Drviša, koji se ne odvajaju jedno od drugoga. Gazda je primijetio da se Stefany zbog toga osjeća zapostavljeno.
- Imamo najboljega gazdu na svijetu, samo ždere i loče i naređuje drugima da rade isto - našalio se Rafo te inzistirao da se ne psuje pred slikom Gospe, koja visi na zidu.
Josipa je planirala pisati knjigu. No kako u kući nema ni dovoljno papira ni svjetla, odustala je. Ranije tog dana, dok su muškarci slagali kokošinjac, Aleks je dobila zadatak da izbaci vodu iz čamca. Deen i Boris Kosmač zadirkivali su je i htjeli poprskati vodom.
- Guza će mi biti mokra! - vikala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...