Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stefany: Nikad nisam pričala sa Željkom niti večerala s njim

None Foto: Robert Anić/Pixsell 6

Manekenka tvrdi da s bivšim suprugom Mije Begović nikada nije razgovarala, otišla na večeru ili imala nešto s njim, piše Story. Željko tvrdi da su nekoliko puta večerali

Nakon što je bivši suprug Mije Begović, Željko Žnidarić, u cijelu priču oko njihove rastave upleo i Stefany Hohnjec, manekenka je za Story izjavila kako ona s poduzetnikom nikada nije niti razgovorala, a kamoli večerala.

- Ja gospodina Željka i gospođu Miju znam iz viđenja s nekoliko događanja. Nikada u životu nisam ušla u razgovor s njima, s niti jednim od njih, niti sam ikada gospodina Željka srela na nekoj večeri, a još manje otišla s njim na večeru ili imala išta s njim. Trenutačno sam na putu u inozemstvu sa svojim dečkom Tomislavom Perićem. Pozdrav - komentirala je Stefany.

I dok manekenka tvrdi da bivše supružnike poznaje samo iz viđenja, Željko je nedavno izjavio da su nekoliko puta večerali zajedno jer se druže s istim ljudima. Otkrio je kako ga je Mia optužila da ju je varao sa Stefany i da joj se morao zakleti Bogom i sobom da su njih dvoje samo prijatelji.

Komentari (92)
  • a Vlatkica sad sjedi u vlastitom stanu, kupila na kredit zena, cita i smije se ...BRAVO!!!

    2. 3. 2012,   16:10
  • Sve jasno Stefica, Di ces i vecerat i pricat i odradit poso u sat vremena...

    2. 3. 2012,   16:07
  • Kako će javno reći što je bilo ??? To je poslovna tajna . Bravo Štefi .

    2. 3. 2012,   16:06