Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stefany: Voljela bih imati dvije svadbe, jednu intimnu i veliku

None Foto: Marko Lukunić/Pixsell 5

Veliko vjenčanje Stefany Hohnjec priredila bi za sve prijatelje i rodbinu, a drugo bi vjenčanje bilo manje. Nedavno se pomirila s T. Perićem s kojim je bila prekinula

Prošle godine u ožujku Stefany Hohnjec (23) prekinula je turbulentnu vezu s Tomislavom Perićem (25), no sad su ponovno zajedno. U razgovoru za InMagazin Stefany je otkrila da bi voljela imati dva vjenčanja. Jedno, veliko, vjenčanje priredila bi za sve prijatelje i rodbinu, a drugo bi vjenčanje bilo intimnije. 

- Za ovu intimniju atmosferu koja bi bila negdje daleko, odabrala bih jednostavniju haljinu, onako lepršavu, a za ovo drugo bih imala onako više glamuroznu - rekla je Stefany.

Aleksandra Grdić rekla je kako je oduvijek zamišljala vjenčanje kao u bajci u dvorcu pokraj jezera. Zbog posla dosta često nosi vjenčanice i u njima se jako lijepo osjeća. 

Iva Jerković kaže da joj misli odlutaju kad ugleda neku uistinu lijepu vjenčanicu, no brzo se vrati u stvarnost. 

Komentari (8)
  • mi smo imali dvije svdbe, jednu intimnu samo nas 10-ero, i posalje par mjeseci pravu festu za rodbinu i prijatelje. Oba puta nam je bilo genijalno, ali ja ne bi nikad dvije svadbe predlozila. Jednostavo feeling je drugaciji. Jednom se udajes (prvi puta) i taj osjecaj se ne moze ponoviti.

    29. 9. 2011,   14:22
  • Pa ona stalno ima 23 godine, wtf?????

    29. 9. 2011,   12:30
  • Uz nje više ne ide pjesmica baci sisu da se igramo-kokošiji mozak

    29. 9. 2011,   12:15