Obavijesti

Show

Komentari 24

Štefica postala prva duelistica: Matea je dvolična i nesposobna

Štefica postala prva duelistica: Matea je dvolična i nesposobna
5

S obzirom na to da je ispred sebe imala četiri šibice, Štefica je postala prva duelistica reality showa. Šteficu je najviše iznenadila Mateina šibica jer smatra da je na Mateinu odluku utjecao Jurica

VIDEO

Farmera je sve manje za stolom, pa se tako i snop šibica smanjio. Dok su se ispred Srećka našle tri šibice, Štefica je ispred sebe imala četiri te je odabirom zajednice postala prva duelistica.

- Šteta da radnici idu s farme, ali nije me iznenadilo- rekla je Štefica nakon što je postala prva duelistica. Odabir prvog duelista teško je pao Anici koja je sa suzama u očima svoju šibicu dala Srećku uz objašnjenje da su Štefičine ruke potrebnije na farmi. Matea do zadnjeg trenutka nije odlučila kome će dati šibicu pa je to prepustila klasičnoj brojalici kojom je šibica pripala Štefici.

Šteficu je najviše iznenadila Mateina šibica. Smatra kako je Matea krivo izbrojala brojalicu te da je na Mateinu odluku utjecao Jurica kada je sjeo kraj nje i rekao joj da napravi onako kako su se dogovorili.

- Dvolična osoba koja se mijenja iz sata u sat, ne iz dana u dan - kazala je Štefica za Mateu te nadodala kako je trebala napustiti farmu već nakon trećeg tjedna s obzirom na to da nije sposobna raditi.

Voditeljica KUD-a Sanja jutros je farmere posjetila s ekipom tamburaša kako bi im pokazala kako treba izgledati njihov nastup, odnosno kako će popratiti tamburaše plesovima koje trebaju naučiti. Srećko je rekao kako u kolu nikad nije plesao.

- Malo me sram. Ja ovako djelujem malo velik i opasan, ali ja sam jako srameći - objasnio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor