Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Steve Irwin dobit će zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu

None Foto: Myung Jung Kim/Press Association/PIXSELL

Zvijezdu na Stazi slavnih za 2018. će, između ostalih, dobiti i Snoop Dogg, Gillian Anderson, 'Wonder Woman' iz 70-ih Lynda Carter te dobitnica Oscara Jennifer Lawrence

Steve Irwin, poznatiji kao televizijski 'lovac na krokodile', posthumno će na holivudskoj Stazi slavnih dobiti zvijezdu za doprinos filmu kroz dokumentarne serije o prirodi, posebice divljim životinjama.

- Izvan sebe smo od uzbuđenja što s vama možemo podijeliti vijest koju smo upravo primili, da će tata biti počašćen zvijezdom na Stazi slavnih u Hollywoodu - napisala je u petak na Twitteru njegova kći Bindi.

ABACA. 36026-1 Steve Irwin - Crocodile Hunter | Autor: ABACA   ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL

Australac Irwin uvršten je u televizijsku kategoriju za holivudsku zvijezdu za 2018.

- Danas blistamo od ponosa - objavio je na Facebook stranici Australski Zoološki vrt kojeg je utemeljio Steve, a sada ga vodi njegova udovica Tracey Irwin.

- Kroz dokumentarne filmove o divljini, Steve je pitanje očuvanja prirode donio u dnevne sobe ljudi diljem svijeta. Njegov rad nadahnuo je cijelu novu generaciju ratnika prirode i još nas nadahnjuje kako bismo ga nastavili i zaštitili i očuvali našu dragocjenu prirodu. Toliko smo ponosni na tobe, Steve - dodaje se u priopćenju.

Zvijezdu na Stazi slavnih za 2018. će, između ostalih, dobiti i reper Snoop Dogg, glumica Gillian Anderson iz serije 'The X-files', 'Wonder Woman' iz 70-ih Lynda Carter te dobitnica Oscara Jennifer Lawrence.

Komentari (10)
  • Sasvim zasluženo. Obožavao sam njegove emisije i iskreno mi je žao što je nastradao, još nam je mogao puno toga pokazati.

    23. 6. 2017,   14:06
  • Ima pokvarene zube, taj veliki karijes na kutnjaku je centar slike!

    24. 6. 2017,   14:46
  • Obavezno pogledati, njegov sin kod Jimmy Fallona - https://www.youtube.com/watch?v=mCtSiImXpRo

    23. 6. 2017,   12:49