Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Steven Tyler poručio Trumpu: Nemojte koristiti moju pjesmu

None Foto: Pixsell 7

Frontman grupe Aerosmith, poručio je republikanskom predsjedničkom kandidatu, bogatom Donaldu Trumpu, da prestane koristiti njihovu baladu ‘Dream On’

Dok hrvatski političari tek odlučuju koje pjesme koristiti u nagovaranju birača, u Americi već nastaju prvi problemi. Naime, frontman grupe Aerosmith, Steven Tyler, poručio je republikanskom predsjedničkom kandidatu, bogatom Donaldu Trumpu, da prestane na skupovima koristiti njihovu baladu ‘Dream On’. Preko odvjetnika je Tyler ustvrdio da korištenje te pjesme daje krivi dojam da je grupa Aerosmith na neki način povezana s Trumpovom kampanjom.

Gospodin Trump nema dopuštenje grupe za korištenje spomenute, niti bilo koje druge pjesme. Nije ovdje riječ o političkom stavu nego o zaštiti autorskih prava - kaže se u pismu Tylerovih odvjetnika.

Slučaj je još zanimljiviji kad se zna da je frontman Aerosmitha registrirani član upravo Republikanske stranke. Inače, sve su brojnije kritike Trumpove kampanje. Tako ga je glumac Matt Damon proglasio odvratnim ksenofobom, pjevač Ricky Martin rekao je da mu zbog Trumpovih stavova protiv doseljavanja krv proključa, a protiv Trumpove ideje o protjerivanju 11 milijuna imigranata izjasnila se i Eva Longoria.  

Komentari (3)
  • Steven Tyler je faca samo takva ! ! !

    12. 10. 2015,   18:30
  • Lova je u pitanju. Nije platio, pa nema korištenja.

    12. 10. 2015,   13:19
  • Mmmm odlicna stvar..https://youtu.be/rHuUnxpf5lw...kao i...https://youtu.be/nf0oXY4nDxE...

    12. 10. 2015,   15:32