Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Steven Tyler postao svećenik: Za obred traži 1.3 milijuna kn

None Foto: Pixsell 9

Glazbenik je već sklopio prvi brak. Naime, nedugo nakon što je dobio certifikat kojim je postao svećenik, vjenčao je svog sina Taja i zaručnicu. Kaže da bi sklapati obrede i izvan svoje obitelji

Steven Tyler (70), legendarni pjevač hard rock sastava 'Aerosmith', postao je svećenik. Od sada može vjenčavati parove i obavljati druge religiozne sakramente. Na Internetu je pronašao crkvenu zajednicu 'Universal Life Church Monastery', koja je nudila tečaj za svećenika. Upravo ta udruga nudi mogućnost zaređivanja za ljude različitih kultura, vjeroispovijesti i uvjerenja. Tečaj je platio nešto više od 500 kuna, a nakon što je dobio certifikat, sklopio je i prvi brak. Naime, prošlog je tjedna vjenčao svog sina Taja Tylera (27) i zaručnicu. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

- Oženio sam sina za prekrasnu djevojku. Mogao bih i proširiti svoju klijentelu i nastaviti izvoditi obrede i izvan svoje obitelji, ali očekujem da mi bude plaćeno. Evo, za nekih milijun i 300 tisuća kuna se sve možemo dogovoriti - rekao je glazbenik. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Članovi 'Aerosmitha' nedavno su potvrdili kako će svoju 50. godišnjicu proslaviti nizom nastupa u Las Vegasu. Turneju s 18 koncerta započet će u travnju iduće godine. Joe Perry (68), tekstopisac i gitarist benda, prokomentirao je eventualnu mogućnost rada na novom albumu, pošto je zadnji izašao 2012. 

24sata | Autor: 24sata Foto: 24sata

- Željeli bismo objaviti novi materijal, ali ima mnogo pjesama koje dugo nismo svirali, a i onih koje još nikad nismo svirali. Sve to pokušavamo uzeti u obzir kad je riječ o novom albumu. Shvatite nas, ponekad se i sam pitam koja je vrha svega toga. Imamo toliko pjesama koje smo napisali i koje volimo, a nitko ih prije nije čuo uživo. Ali ništa ne isključujem jer zaista volim snimanje i mogu nas zamisliti u toj opciji - kazao je Perry.

VIDI OVO! Madonnina kći više nije mala djevojčica: Lourdes sada izgleda isto kao mama prije plastičnih operacija!


Stoka je objavio novu pjesmu - Incident. Pogledajte video!

Komentari (8)
  • Stvarno su se srozali kriteriji za svečenika...

    6. 11. 2018,   13:00
  • ružnijeg čovjeka ne vidjeh....

    6. 11. 2018,   12:36
  • Čovjek prepoznao kolko je naša valuta jaka pa naplačuje obrede u kunama...

    6. 11. 2018,   13:02