Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stigla je nova 'skijaška' bebica: Ana Jelušić rodila djevojčicu

None Foto: Privatni album 2

Yeahhhhh! Imamo novi ski team uskoro! Čestitam, našalila se Nika Fleiss s obzirom na to da je i njihova kolegica, bivša skijašica, Janica Kostelić 1. siječnja rodila sina Oskara

Hrvatski skijaški savez ponosno je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju Ane Jelušić Black (32) koja je rodila djevojčicu. 

- Blagoslovljeni smo novom djevojčicom. Čestitamo mami - napisali su iz Saveza, a ispod fotografije uslijedile su brojne čestitke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are blessed with a new baby girl ❤❤❤ Congratulations mom @anajelusic

A post shared by CroSki & SQT (@cro_ski) on

- Yeahhhhh! Imamo novi ski team uskoro! Čestitam - našalila se Nika Fleiss (34) s obzirom na to da je njihova kolegica, bivša skijašica Janica Kostelić (36) rodila sina Oskara 1. siječnja. Sretnu vijest Ana je objavila u rujnu ove godine, na dan kad je sa suprugom Travisom Blackom slavila drugu godišnjicu braka.

Foto: Privatni albumI

- Svi su čekali Novu godinu, ali mi i termin kada bi naša beba trebala stići. Koja šteta, preskočila je raspored i još ne želi van - požalila se skijašica prije nekoliko dana. Istaknula je i kako je sve spremno za prinovu.

- Sobica je više manje spremna, nismo puno komplicirali. Iskoristili smo nešto namještaja kojeg smo imali, kupili krevetić i spužvu za prematanje i to je više manje to. Pokušavamo biti relativno minimalisti što se tiče opreme i ne kupovati hrpu bespotrebnih stvari dok ne vidimo što će nam stvarno trebati - ispričala je Ana za Story. 

'U RANIM JUTARNJIM SATIMA' Ante Kostelić: 'Janica je izašla s Oskarom iz bolnice, dobro su'

NIKAD OTKRIVENE TAJNE VOJVOTKINJE: Kate Middleton slavi 37. rođendan, a ove stvari malo tko zna o njoj

Komentari (46)
  • ja sam mislio da ona ne radi te stvari, da se zgraža nad njima

    9. 1. 2019,   05:44
  • Nika Fleiss, a ne Feliss. Vidim da novinari vise ne znaju niti prepisivati.

    8. 1. 2019,   23:25
  • Sritno ti ana lipotice

    8. 1. 2019,   22:40