Obavijesti

Show

Komentari 20

Stigla je prinova: Petra Nižetić rodila dječaka u San Franciscu

Stigla je prinova: Petra Nižetić rodila dječaka u San Franciscu
11

Petra je čuvala sretnu vijest od javnosti, a čak nisu znali ni njezini prijatelji iz Splita. Do siječnja nije ni sa čim dala naslutiti da će postati majka, a tek od ožujka obožavatelje 'časti' fotografijama trudničkog trbuščića

VIDEO

Petra Nižetić Mastelić (38) početkom tjedna rodila je dječaka, a modna blogerica i njezin sin osjećaju se odlično te bi svaki dan iz rodilišta trebali stići u njihov dom u San Franciscu, piše Gloria.

Voditeljica i modna blogerica u braku je s bivšim košarkašem Franom Mastelićem (37) s kojim posljednje tri godine živi u San Franciscu. 

- Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo - rekla je Petra prošle godine, a sada joj se želja ostvarila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Petra je cijelo vrijeme čuvala sretnu vijest od javnosti, a čak nisu znali ni njezini prijatelji iz Splita. Iako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, do siječnja nije ni sa čim dala naslutiti da će postati majka, a tek od ožujka obožavatelje 'časti 'fotografijama trudničkog trbuščića. 

Prošlog ljeta, modna blogerica otkrila je kako bi željela da joj djeca odrastaju u Dalmaciji, tako da povratak u rodnu Hrvatsku nije isključen. Frane je u San Franciscu osnovao građevinsku tvrtku, a svaki slobodan trenutak on i Petra iskoristili su za putovanja. Posljednji put su boravili u Splitu prošlog ljeta. 

Naime, producentica i menadžer vjenčali su se prije dvije godine na slavnoj Kineskoj plažu u San Franciscu.Zavjete su 'obnovili' i prošlog ljeta u splitskoj crkvi sv. Križa.

-  Svako toliko, usred običnog života, ljubav nam pruži bajku - ispričala je tada Splićanka, koja je supruga upoznala na Viru.

NEOBIČNA ODLUKA MEGHAN MARKLE: Sina će odvesti u Ameriku?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae