Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stigli novi detalji o zlikovcima iz nastavka 'Čuvara galaksije'

None Foto: Adria.ign.com 4

Nastavak jednog od boljih superherojskih uradaka iz Marvelove filmske kuhinje do sada nije puno otkrio o svojim negativcima. Stoga su nas ove vijesti podosta razveselile

Ayesha (Elizabeth Debicki) i Taserface (Chris Sullivan), glavni zlikovci nadolazećeg nastavka 'Čuvara galaksije', neće biti toliko usredotočeni na uništavanje cijelog svijeta kao što su to u prethodnom filmu bili Ronan i Thanos.

Tu je informaciju ovih dana otkrio James Gunn, redatelj nadolazećeg superherojskog blockbustera.

Thanosa u novom filmu neće biti, a glavni negativci imaju relativno neambiciozne motivacije u usporedbi s njihovim prethodnicima. Radi se o svjesnoj odluci napravljenoj da se u centar pažnje stave junaci Marvelovog filmskog univerzuma, pojasnio je predsjednik studija Kevin Feige.

Foto: Facebook/Screenshot

Tako će Ayesha jednostavno htjeti pobiti Čuvare galaksije zato što su joj se isti zamjerili, dok će Taserface uglavnom biti usredotočen na vođenje Ravagersa jer misli da je Yondu omekšao, otkriva Gunn. Uz te komentare, redatelj je na svojoj stranici na Facebooku objavio i novi set fotografija iz filma, koje možete vidjeti u našoj galeriji.

Više informacija o nadolazećem filmu donosi IGN Adria.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!