Obavijesti

Show

Komentari 2

Stiže nam najveće kino u Istri: Arena će dobiti konkurenciju

Stiže nam najveće kino u Istri: Arena će dobiti konkurenciju
4

CineStar je na prvi radni dan ponudio akciju 1+1 ulaznica gratis kako bi svi koji žele mogli povoljnije uživati u najvećim filmskim hitovima jesenske filmske sezone

VIDEO

Simbolično 15. CineStarovo kino u Hrvatskoj otvara se u Puli, kao CineStarov poklon Istrijanima za 15 godina poslovanja CineStara u Hrvatskoj. CineStar Pula bit će otvoren u četvrtak 8. studenog u sklopu shopping centra Max City, a na zadovoljstvo građana Pule, CineStar je na prvi radni dan ponudio akciju 1+1 ulaznica gratis kako bi svi koji žele mogli povoljnije uživati u najvećim filmskim hitovima poput 'Operacija Overlord', 'Bohemian rhapsody', 'Zvijezda je rođena', 'Orašar i četiri kraljevstva' i mnogim drugim.

Snimat će se: Ridley Scott radi na drugom dijelu 'Gladijatora'
Snimat će se: Ridley Scott radi na drugom dijelu 'Gladijatora'

Prije nekoliko dana novo kino posjetila je CineStar zvjezdica, glavna maskota CineStar kina te je provjerila kako se radovi privode kraju. Izvođači koji vrše zadnje ušminkavanje posljednjih interijerskih zahvata, obradovali su se maskoti koju ne vide često i priznali da njihova djeca obožavaju istu.

CineStar u Puli će imati tri kino dvorane, što će ga činiti najvećim kinom u Istri koje će ponuditi najveći izbor filmova u svakom trenutku. Kino će u potpunosti biti opremljeno Barco laserskim projektorima, a sve dvorane će biti opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina.

Pravi špijun: Will Smith postat će najveći svjetski tajni agent
Pravi špijun: Will Smith postat će najveći svjetski tajni agent

Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme - CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane će biti prostrane i udobne, a svih 459 sjedala bit će izvedena u koži. Posebnu ponudu činit će 'Love Box' i 'VIP Relax' sjedala. Love Box sjedala doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako Love Box sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama će se nalaziti i specijalno dizajnirana VIP Relax sjedala. VIP Relax sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB punjač mobitela.

Naredna serija iz svijeta 'Igre prijestolja' ima glavnu glumicu
Naredna serija iz svijeta 'Igre prijestolja' ima glavnu glumicu

Posjetiteljima će biti ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda- najpovoljnijeg dana u tjednu, matineje i obiteljski paket, proslave rođendana, ali i loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici. Posjetitelji željni kulturnih sadržaja će moći uživati u programu Spektakli u sklopu kojeg CineStar prenosi kulturnu scenu svjetskih metropola na velika platna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode