Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stiže prinova u obitelji Šulić: 'Sin Val postat će veliki braco'

None Foto: Instagram 4

Na Badnju smo večer rekli našim obiteljima da će Val postati veliki braco, a mi roditelji drugog djeteta, izjavio je Luka te dodao kako ne žele znati spol djeteta do dana porođaja, a jedino je važno da je dijete živo i zdravo

Luka Šulić (31) i  supruga Tamara objavili su sretnu vijest. Naime, krajem lipnja poznati violončelist postat će po drugi put tata, piše Story. 

- Na Badnju smo večer rekli našim obiteljima da će Val postati veliki braco, a mi roditelji drugog djeteta - izjavio je Luka te dodao kako ne žele znati spol djeteta do dana porođaja, a jedino je važno da je dijete živo i zdravo. 

Foto: Instagram

Par je u vezi od 2015. godine, vjenčali su se 7. srpnja 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji, a prvo dijete, sina Vala dobili su u studenom prošle godine. 

- Upoznali smo se prije tri godine u Mariboru. Stjepan je u to vrijeme ozlijedio vrat pa smo morali prekinuti turneju i nakon pet godina napokon sam imao mjesec dana samo za sebe. Otišao sam kući u Maribor i u jednom izlasku preko prijatelja upoznao Tamaru. Naposljetku smo u razgovoru shvatili da smo kao djeca živjeli u istoj ulici - ispričao je violončelist koji je rođen u Mariboru.

- Brak i obitelj donijeli su mi smirenje. Čini mi se da nisam bio kreativniji, supruga i sin Val moja su inspiracija - rekao je Luka koji se sa Stjepanom Hauserom (32) sprema na veliku australsku i američku turneju koja će trajati sve do travnja. Iako su kružile glasine o raspadu 2Cellosa, one su vrlo brzo demantirane. 

Foto: Instagram

- Nije riječ ni o kakvom rastanku ili raspadu nego o pauzi. I to samo o pauzi od turneja! Ona će otprilike trajati godinu dana. Za to vrijeme imat ćemo privatne nastupe i promocije. U planu je i snimanje šestog studijskog albuma - objasnio je violončelist. 

 

RAZLAZE SE 2CELLOS? Prekid godine: Hauseru i Šuliću treba pauza jer su 'pretjerali'

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Komentari (20)
  • Sretno Luka. /dečko je bar simpatičan za razliku od onog napuhanka Hausera/

    9. 1. 2019,   09:05
  • To je pametniji dio dueta

    9. 1. 2019,   09:40
  • U studenom prosle godine su dobili dijete?

    9. 1. 2019,   10:56