Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stiže treća beba: Bivša misica Aleksandra Grdić opet trudna?

None Foto: Borna Filic/PIXSELL 10

Miss Hrvatske 2003. s partnerom dobit će treće dijete. Par već ima sina Nou i kćer Amber, a  trenutačno žive u Virovitici u kući bake i djeda, gdje uživaju u obiteljskom životu

Bivša manekenka i misica, Aleksandra Grdić (38) ima razloga za veselje. Naime, kako tvrdi njezin blizak prijatelj za 24sata, Virovitičanka je, navodno trudna s dugogodišnjim partnerom Markom Šiljakovićem (35). 

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Miss Hrvatske 2003. s partnerom dobit će treće dijete. Par već ima sina Nou (3) i kćer Amber (2), a  trenutačno žive u Virovitici u kući bake i djeda, gdje uživaju u obiteljskom životu. No na naše pozive za službenu potvrdu, obitelj se nije javljala. 

ČESTITAMO! Aleksandra Grdić je postala majka: Rodio se maleni Noah

- Noah je dobro i živahno dijete. Hoda i sve dira, a još je i beba tu. Djed i ja navratimo te uskačemo kad treba i kad je napeto s djecom - jednom prilikom rekla je Aleksandrina majka Biserka

Foto: privatni album

Aleksandra je vrijeme u trudnoći najradije provodila u društvu obitelji u toplini svojega doma, a da je veza s Markom ozbiljna i snažna, potvrdila je još za vrijeme sudjelovanja u srpskom reality showu ‘Parovi’ prije četiri godine, kada je dečku javno poručila da će ga po izlasku iz reality kuće zaprositi, no to se do sada nije dogodilo.

U POTRAZI JE Planira svatove: Aleksandra Grdić već izabrala vjenčanicu?

Nakon što je osvojila titulu Miss Hrvatske sudjelovala je u mnogim domaćim i susjednim realityjima, a neko vrijeme imala i svoj vlastiti show koji se zvao 'Apsolutno Aleks'. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Iako se posvetila obiteljskom životu Grdić i dalje pazi na izgled.

U prosincu 2017. posjetila je celebrity doktoricu Irijanu Rajković kod koje ju je odveo prijatelj Boris Kosmač. Aleksandra je kod Rajković botoksom popeglala boru na čelu te nabore između i oko očiju. Hijaluronskim filerima poravnala je i bore oko usana. 

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Komentari (81)
  • Nadam se da vise ne smrce...

    22. 2. 2019,   13:18
  • neka dječice:-))..ne znam razlog,ali nikad mi nije bila ni simpatična..

    22. 2. 2019,   13:27
  • Kako ofucano izgleda..

    22. 2. 2019,   12:43