Obavijesti

Show

Komentari 35

Što vas zanima o kandidatima za Miss i Mistera? Pitajte ih!

Što vas zanima o kandidatima za Miss i Mistera? Pitajte ih!
4

U ponedjeljak, 2. srpnja, u Zagrebu se održava jubilarni dvadeseti Izbor za Miss i Mistera Hrvatske. Pitanja za četvoro superfinalista postavaljaju čitatelji 24sata.hr!

VIDEO

Na našem portalu već smo predstaviti 12 finalistica i 12 finalista ovogodišnjeg Izbora za Miss i Mistera Hrvatske, a sada vam donosimo mogućnost da i vi sudjelujete u odluci o pobjednicima. 

Naime, preko 24sata.hr možete postaviti pitanje superfinalistima Izbora. Dvije djevojke i dva dečka koji prođu sve krugove izbora i ostanu pred žirijem u najužem izboru za pobjednike, odgovorit će na po jedno pitanje - i to upravo pitanje koje postave naši čitatelji. Možda vas zanima kako bi se ponašali u određenoj javnoj situaciji ili kako se ophode s medijima,kako pridonose zaštiti okoliša ili kakvo je njihovo stajalište o ekonomskoj krizi? Sva pristigla pitanja ćemo pregledati i odabrati četiri najbolja na koja će kandidati odgovoriti uživo na izboru 2. srpnja 2012. u Green Gold centru u Zagrebu. 

Pitanje superfinalistima postavite OVDJE. Čitatelji čija pitanja odaberemo ostat će anonimni te će na završnici izbora biti predstavljeni kao čitatelji portala 24sata.hr. Ukoliko vaše pitanje bude odabrano, o tome ćemo vas obavijestiti e-mailom. Vaša pitanja prikupljamo do 2. srpnja u 10 sati. 

Emitiranje završnice Izbora Miss i Mister Hrvatske  održati će se u nedjelju, 8.srpnja.2012. godine, na drugom programu Hrvatske radiotelevizije, s početkom u 20 sati. Nastupaju Maja Šuput, Ana i Mario Rucner i Wendy Robin te Jacques Houdek. I ove godine finale Izbora Miss i Mr Hrvatske 2012. voditi će renomirani voditeljski par Mirko Fodor i Daniela Trbović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane