Obavijesti

Show

Komentari 3

Stoka će svoj novi božićni hit izvesti na partyju u Tvornici!

Stoka će svoj novi božićni hit izvesti na partyju u Tvornici!

Marin Ivanović Stoka (37), legenda hrvatskog repa, tek je nedavno izbacio novi hit 'Incident', a dok se ta pjesma još nije ni 'ohladila' već je spremio nešto novo, ovaj put božićnu pjesmu u suradnji s JoomBoosom

VIDEO

'Božićna priča' je pjesma koju je Stoka snimio u suradnji s JoomBoosovim youtuberom Matijom Lazarevićem LayZ-jem, ostatkom JoomBoos tima i popularnom ZsaZsom, a premijera će biti na JoomBoos YouTube kanalu sljedeći utorak.

Osim toga, po prvi puta ovu će blagdansku pjesmu izvesti uživo na najvećem božićnom partyju godine - Videostar finalnom eventu u Tvornici Kulture, gdje će biti proglašen pobjednik tog popularnog talent showa. Stoka nam je tim povodom ispričao kako je nastao ovaj potencijalni blagdanski hit, kako su se proveli na snimanju spota i zašto se okrenuo mlađoj publici.

1. Zašto baš božićna pjesma i kako je došlo do suradnje sa Zsa Zsom?

Oduvijek mi je bila želja napraviti lijepu božićnu pjesmu u suradnji sa ženskim vokalom, a budući da je moja supruga veliki fan Jelene Žnidarić i njenog načina pjevanja, rekla je - moraš snimiti stvar sa Zsa Zsom! Njen vokal dao je posebnu nježnost pjesmi, podsjeća me na Mariah Carey, a moja omiljena blagdanska pjesma je baš njezina "All I Want For Christmas Is You".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Gdje ste snimali spot i kakve reakcije očekujete?

Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a na svakoj smo htjeli dočarati čarobni duh Božića u gradu. Jedna od lokacija bio je lijepo uređeni stan, a na setu su mi se pridružili svi JoomBoos-ovci. Poruka pjesme je ljubav, mir i pozitiva. I, iako svatko doživljava Božić na svoj način, nadam se pozitivnoj reakciji.

3. Tko je sve radio na pjesmi i spotu?

Glazbu za spot je napravio Goran Kovačić, master i mix "Red Records Studio", a spot potpisuje Marijan Jurčević. Na snimanju nam je puno pomogla i Mirnovec Pirotehnika, koja nam je stvorila divan, snježni ugođaj u spotu. 

4. Okrenuli ste se mlađoj publici. Kako to?

Odlučio sam se na suradnju s JoomBoosom jer smatram da će ta mlada publika kroz dvije godine tražiti nešto ozbiljnije i zrelije, a tada će doći na moju adresu. Trenutno ih samo pripremam za sve što slijedi. Spuštam se na njihovu razinu da bih ih poveo na svoju.

5. Jesu li zahtjevni?

Zapravo ne. Oni su jednostavno zahvalni i već sad prepoznaju što je dobro. Repom se bavim 25 godina, a ti mladi kojima se obraćam dobro znaju prepoznati razlike u kvaliteti. 

6. Kako je bilo repati pred 10.000 djece na Totalnom JoomBoosu?

Bilo je fora. Prvi put sam repao pred tako mladom publikom, ali su bili oduševljeni. Danima nakon nastupa sam od te djece dobivao poruke u inboks.

7. Spremate i vlastiti show na JoomBoosu?

Show će se zvati Incident i ići će dva puta u mjesecu. Ondje će mi gosti biti poznati glumci, pjevači, sportaši, čak i političari i zajedno ćemo napraviti pravi incident. To je to što vam za sada smijem otkriti.

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'