Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stoka: 'Iscenirao sam vlastitu smrt da me publika posluša!'

Marin Ivanović Stoka, jedan od najdugovječnijih repera na hrvatskoj sceni, koji u petak zajedno s YouTuberom Matijom Lazarevićem objavljuje novi navijački hit, otkrio nam je deset stvari o sebi za koje niste znali

Stoka je već dvadeset godina aktivan glazbenik, a u petak će obožavateljima predstaviti svoj prvi navijački hit Moja Croatia. Snimio ga je u suradnji s YouTube kanalom JoomBoos, a javnost će ga premijerno moći pogledati u petak 18. svibnja u podne na istom kanalu.

Ivanović iza sebe ima cijelu vojsku obožavatelja koji se vesele izlasku nove pjesme, a mi smo otkrili deset stvari za koje ni najvjerniji fanovi nisu znali.

1. Puno ime mu je Marin Ivanović.

2. Svoju karijeru je počeo u rap grupi Nered & Stoka s kolegom Markom Lasićem - Neredom. 

3. Nadimak Stoka dobio je tako da je golmana pogodio u pleksus i momentalno ga onesvijestio. Nakon što se dignuo iz nesvijesti, golman mu je rekao: Koja si ti Stoka!

 

Cuukooo

A post shared by Marin Ivanovic-Stoka Official (@stokamc) on

 

4. Jedan od najposebnijih trenutaka koji je obilježio njegovu karijeru bilo je gostovanje u Noćnoj mori Željka Malnara, gdje je izveo freestyle pjesme 199 Deva s prijateljem Neredom i legendarnim pjevačem Dinom Dvornikom. 

5.  U 2008. godini pobjednik je bosanske inačice reality showa Big Brother, nazvanog "Big Mama House". Stoka je kao pobjednik dobio nagradu od 25 tisuća eura.

6. Prošle je godine za javnost izmislio vlastitu smrt i čak napravio osmrtnicu, kako bi obilježio vlastitu životnu prekretnicu. 

 

 

7. Stoka se čak 20 godina borio s ovisnošću, no u Italiji, gdje je bio u komuni, pronašao je izlaz iz pakla narkotika.

8. Uskoro će snimati dokumentarni film s prijateljem Neredom. 

9.  Nered i Stoka održat će 06. listopada, nakon 15 godina,  u Domu sportova veliki povratnički koncert

10.  Nikad u životu nije snimio navijačku pjesmu te mu je JoomBoos ostvario želju da to učini. Navijački hit Moja Croatia premijerno će biti predstavljena 18. svibnja u 12 h na JoomBoos kanalu. 

 

Foto: JoomBoos

Komentari (18)
  • Opet reklama za ovaj Joombus, a Stoka lažirao smrt kako bi postao ''popularan''. Jadno za oboje!!!

    16. 5. 2018,   20:40
  • izaso iz droge pa upao u vjeru....

    16. 5. 2018,   21:45
  • Zbilja, ne razumijem promoviranje narkomana.... Kome bi isti trebali biti uzor? Mladima???

    16. 5. 2018,   20:09