Obavijesti

Show

Komentari 6

Stoka kao televizijski voditelj: 'Zabavan sam, ali i zaboravljiv'

Stoka kao televizijski voditelj: 'Zabavan sam, ali i zaboravljiv'
5

Prije svega volim nasmijati ljude i izaći iz okvira televizijskog voditelja, rekao nam je Stoka. U prvoj epizodi novog showa 'Incident' ugostio pjevačicu Jelenu Žnidarić i plesača Đulijana Jašarevića

VIDEO

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka (38) ovih se dana našao u ulozi televizijskog voditelja. Na platformi JoomBoos koja okuplja najbolje regionalne youtubere, Stoka vodi emisiju 'Incident' u kojoj jednom tjedno dovodi osobe iz javnog života. 

- Nije mi ovo prvi put da sam se našao u ulozi voditelja. Vodio sam ja već reality show 'Bar', 'Top listu', 'Big Mama House' u kojem sam i sam sudjelovao i pobijedio... Imao sam dosta televizijskih angažmana. Zabavan sam ja pred kamerama, jedino loše pamtim - našalio se Stoka koji se ne smatra standardnim voditeljom. 

- Prije svega volim nasmijati ljude i izaći iz okvira televizijskog voditelja. Napravit drugačiju zezanciju - objašnjava reper. U prvoj epizodi novog showa Stoka je ugostio pjevačicu Jelenu Žnidarić (25), poznatiju kao Zsa Zsa i plesača Đulijana Jašarevića (20) kojeg smo gledali u posljednjoj sezoni Supertalentu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovaj show traje deset minuta - kratko i slatko. Taman da se pogleda u pauzi između obaveza, nasmije i opusti - rekao nam je Stoka. 

Stoka je pred svoje goste stavio nekoliko izazova. Prvo su trebali odgovoriti na pitanja što bi napravili da osvoje milijun kuna, o čemu razmišljaju kad obavljaju nuždu i s kime nikad ne bi snimili duet. Zatim je u plesnom studiju Đulijanu učio plesati Stoku i Zsa Zsu, a nakon toga je ZsaZsa Đulijana učila pjevati te pokazala svoje umijeće u pjevanju narodnjaka. Naime, ZsaZsa je otpjevala pjesmu 'Žena zmija' Maje Marijane i ostavila Stoku u šoku. Show 'Incident' pratite svakog četvrtka u 12 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu.

- Jako cijenim ZsaZsu i njezin glazbeni stil. Bilo je zabavno kad je pjevala narodnjake. Poslije joj se pridružio i Đulijano - rekao je Stoka koji sam nije obožavatelj takve glazbe. 

- Gle, narodnjaci i ja smo ok. Tko nije izlazio na narodnjake u tinejdžerskim danima? Volim Halida Bešlića i Harisa Džinovića - objasnio je te dodao kako ipak ne zna bi li mogao danas slušati narodnjake trijezan. Stoka je prokomentirao i folk rep koji je posljednjih mjeseci posebno popularan u Srbiji i Bosni i Hercegovini. 

- Odgovara mi ta muzika. Mislim da je Stefan Đurić, Rasta stvarno talentiran i da stvara kvalitetnu glazbu. Genijalac. Ista je priča i s Jala Bratom i Buba Corellijem. Oni su bosanski Tonči Huljić. Jedino što me smeta je što se sve svodi na materijalne stvari. Repa se o nekakvim karticama, parama... Nisam baš fan te 'autotune' glazbe - komentirao je Stoka koji smatra da takva vrsta muzike stopira ostale glazbenike da se probiju i uspiju na sceni. Ipak, ono što nedostaje na domaćoj sceni je raznovrsnost. 

- Neka nova scena se digla. Jednostavno nedostaje raznovrsnosti. Sve je provučeno kroz kompjuterske programe. Devedesete su imale puno više duše od današnje glazbe - zaključuje reper. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada