Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stonesi u svemiru: Kamen na Marsu nosi naziv slavne grupe

None Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Dio povelje NASA-e je dijeliti naš rad s različitom publikom, izjavila je Lori Glaze iz NASA-e

NASA je odala priznanje legendarnom bendu Rolling Stones nazvavši po njemu kamen na Marsu, objavio je Mail Online.  NASA je kamen nazvala 'Rolling Stones Rock' nakon što ga je svemirska sonda InSight snimila kako se kotrlja po površini Marsa.

Hollywoodska zvijezda Robert Downey Jr (54) prvi je objavio vijest o tome. On se se popeo na binu na stadionu Rose Bowl u Pasadeni u Kaliforniji samo nekoliko trenutaka prije nego što su na nju izašli Stonesi u četvrtak navečer.

Rolling Stones No Filter U.S. Tour | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Dio povelje NASA-e je dijeliti naš rad s različitom publikom, a kada smo čuli da će Stonesi biti u Pasadeni odavanje priznanja njima činilo se kao zabavan način da dopremo do obožavatelja diljem svijeta - izjavila je Lori Glaze iz NASA-e.

Mick Jagger (76) iskoristio je trenutak između pjesama da publici kaže da je NASA Stonesima dala nešto o čemu su oduvijek sanjali, 'naš vlastiti kamen na Marsu'. 

Komentari (2)