Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stopirali film B. Afflecka zbog nestale Madeline

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Redateljski prvjenac Hollywoodskog glumca Bena Afflecka stavljen je na led jer je radnja filma preslična trenutnim stvarnim događajima

Film 'Gone Baby Gone' glumca i redatelja Bena Afflecka (35) distributerska tvrtka Buena Vista je u dogovoru sa samim Affleckom stavila 'na čekanje'. Radnja filma neodoljivo podsjeća na još nerješeni slučaj djevojčice Madeleine McCann koja je prije četiri mjeseca oteta dok je s obitelji bila na odmoru u Portugalu.
U filmu je riječ o otetoj 4-godišnjoj djevojčici koja je nestala iz kreveta. Majka ju je ostavila samu. Otetu curicu glumi Madeline O'Brien, koja osim što ima isto ime, fizički je jako slična otetoj Madeleine McCann.
- Suosjećamo s nestalom otetoj Madeleine McCann. Pratimo slučaj i odlučili smo odgoditi puštanje filma u britanska kina - rekli su iz Buena Viste. Britanska premijera filma trebala je biti u prosincu. 'Gone Baby Gone' je adaptacija romana Dennisa Lehanea, koji je napisao i 'Mističnu rijeku', čija je adaptacija u režiji Clinta Eastwooda osvojila čak dva Oscara.

Komentari (2)
  • možda je krivac prave tragedije...da bi mogao reći da snima po istinitom događaju :)

    16. 9. 2007,   08:20
  • Ah Derrida, mustro ;) Kak si pogodila?

    18. 9. 2007,   23:13