Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravična iskustva DiCapria: Morski pas mi je bio za petama

None Foto: DPA/Pixsell 3

Leonardo DiCaprio kaže da je sretan što je uopće živ jer ga je umalo rastrgao morski pas, eksplodirao je motor aviona u kojem je bio i zapetljao mu se padobran

Pravi sam srećković. Baš izazivam sudbinu i nadam se da više neću gledati smrti u oči, rekao je glumac. Leonardo DiCaprio (41) je tijekom boravka u Južnoafričkoj Republici bio u kavezu, a oko njega je plivala velika bijela psina. Razvalila je kavez te mu je bila nadomak glave.

- Pokušao me je ugristi za ruke i noge. Bilo je stravično. Ljudi koji su bili tamo rekli su mi da to u 30 godina, koliko se bave s tim, nisu vidjeli - rekao je glumac. 

Dodao je da je umalo imao i avionsku nesreću na letu za Rusiju. Tada je eksplodirao motor, ali je vješti pilot uspio prisilno sletjeti.

- I povrh svega, umalo sam poginuo kad mi se prilikom skoka zapetljao padobran - opisuje DiCaprio. Kaže da se zato odlučio primiriti jer ne želi iskušavati sreću. 


Komentari (14)
  • hajde, bar nije tipična priča svih zvijezda kako su kao mali morali raditi 12 sati u rudniku za šaku riže a po dolasku kući morali su se brinuti o devetero braće i sestara jer su im oba roditelja bila smrtno bolesna, a lijek je bio preskup, zato su pored rada u rudniku krpali hlače za 10 centi

    15. 12. 2015,   23:29
  • Morski pas samo htio autogram.

    16. 12. 2015,   07:43
  • bude ga sad Oscar zakačio nadam se

    16. 12. 2015,   10:32