Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Striptiz 'mladoženje’ Dina Bubičića, a Vlatke nema...

None Foto: Tomislav Miletić 12

"Mister diler" je poslovno često u Zagrebu. Iako njegova djevojka Vlatka Pokos u Zagrebu ima stan, on ne spava tamo nego u agencijskom...

Tina Katanić nosila je reviju Muna. Odjevena u crvenu haljinu, u ruci je nosila košaru punu povrća. Kolekciju je sponzorirao LG, pa je nakon poziranja košaru spremila u njihov novi hladnjak. Nakon revija, spustila se u predvorje Boćarskog doma.
- Ma je li to još u hladnjaku? Mogu li ja to uzeti? - upitala je Tina dečke, koji su taman pakirali hladnjak, da joj daju povrće.
- Pa to je svježe. Sad ne moram ujutro na plac - nasmijala se.
Ispričala je da je vegeterijanka.
- Nikad nisam voljela meso. U školi su mi se smijali i mislili da sam čudakinja zbog toga - rekla je Tina. Kuhanju ju je naučila pokojna baka s kojom je odrasla, a specijaliteti su joj krem-juha od tikvica i brancin zapečen s umakom od tartufa te palačinke. Problema s težinom nema jer sve potroši vježbajući.
- Svi muškarci u ženi traže majku. Ako žena zna kuhati, a još je lijepa i pametna, takvu se ne ostavlja - smatra Tina. Ipak, još je sama. Dino Bubičić na pisti se skidao. S manekenkom je u Negrininoj kreaciji glumio mladoženju. Došli su do pola piste i skinuli se do gaća. Publika ih je podržala pljeskom, a mnoge su s uzdahom komentirale kako je zgodan. Mister je nakon revije pobjegao. Iako njegova djevojka Vlatka Pokos ima stan u Zagrebu, on tvrdi da spava u agencijskom dok dođe iz Rijeke.

Komentari (11)
  • Žera skriva suprugu od fotografa a doveo je u prvi red na reviju...hahaha

    29. 11. 2008,   17:41
  • i ovaj dino voli se slikati za novine i paznju na sebe usmjeriti!!!!

    29. 11. 2008,   19:56
  • ajd vec jednom pustite tu Vlatku i Dina da zive svoj zivot.Sada je bitno tko gdje spava??!Hallo!

    29. 11. 2008,   16:59