Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stroga dijeta glumice: Margot 16 sati dnevno ništa ne jede

None Foto: Pixsell/Instagram 12

Osobni trener glumice smatra da se najbolji rezultati postižu ako se dnevno posti 16 sati, dok se drugih osam sati jede normalno. Za Margot to znači da često preskače doručak i ne jede nakon 20:00 sati

Doručak je precijenjen i slobodno ga povremeno propustite. Ona tvrdnja da je 'doručak najvažniji obrok u danu' nešto je što se proteže još iz 40-ih godina prošlog stoljeća kada je krenula marketinška kampanja s namjerom da se prodaju jaja. Već o djetinjstva odgajaju nas u duhu te rečenice i nametnuto nam je da vjerujemo u nju - rekao je za Insider David Higgins, osobni trener australske glumice Margot Robbie (28).

Margot Robbie attends Suicide Squad film premiere at Leicester Square in London. 03/08/2016 | Autor: Ik Aldama/DPA/PIXSELL Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL

Osobni trener glumice smatra da se najbolji rezultati u mršavljenju postižu ako se dnevno posti čak 16 sati, dok se drugih osam sati jede normalno. Za Margot to znači da često zna preskačiti doručak, ruča oko podne, a navečer jede najkasnije do 20:00 sati.

Foto: Instagram

- Ovakvim režimom prehrane nećete moći puno pojesti jer za to jednostavno nećete imati mnogo vremena. Ipak, vaše tijelo bit će vam itekako zahvalno jer ćete mu dati dovoljno vremena da se oporavi te probavi svu hranu. Vaš metabolizam neće se morati prekomjerno naprezati - dodao je Higgins koji radi i s mnogim drugim holivudskim zvijezdama poput Claudie Schiffer (48), Naomi Campbell (48), Rebecce Ferguson (35) i Samuela L. Jacksona (70). 

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

U nedavnom intervjuu za magazin Emirates Woman, Margot je priznala da joj je biti na dijeti jako teško jer je hrana za nju 'nešto u čemu najviše uživa'.

- Moram priznati da nemam 'disciplinu' koju je potrebno imati da budem duže vrijeme na dijeti. Osjećam se grozno kad ne jedem, ja ne mogu gladovati. Ne mogu svaki dan jesti salatu ili popiti čašu vina tek svaki drugi dan, jednostavno ne mogu - rekla je, po mišljenju mnogih fanova, jedna od najljepših holivudskih glumica današnjice.

60. ROĐENDAN LUTKICE Seksi Margot Robbie u novom filmu utjelovit će lutku Barbie

Australska glumica koja je 2017. nominirana za nagradu Oscar u filmu Ja, Tonya', u prvom live-action filmu glumit će kultnu i kontroverznu lutku Barbie. Margot je ujedno i koproducentica filma.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

- Lutka Barbie omogućila je i djevojčicama i dječacima da se zamisle u raznim životnim ulogama, od uloge princeze pa sve do uloge predsjednika države - rekla je Margot koja se nada da će novi film pozitivno utjecati na djecu, ali i općenito na publiku diljem svijeta.

Komentari (31)
  • Nije vam to “stroga dijeta” nego dosta stara IMF fora🤣🤣🤣

    1. 2. 2019,   16:42
  • Dobra je Margon. Još mi se ne spušta kad se sjetim scene iz Vuka.

    1. 2. 2019,   20:15
  • Jesti 8 sati dnevno nije baš tako malo. Treba smanjiti. Onda će se stanjiti.

    1. 2. 2019,   19:17