Obavijesti

Show

Komentari 8

Stroga dijeta Kendall Jenner: Pijem 12 šalica čaja dnevno

Stroga dijeta Kendall Jenner: Pijem 12 šalica čaja dnevno
6

Manekenki, koja je ove sezone nosila revije za neke od najvećih dizajnerskih imena, najdraža fizička aktivnost je trčanje, a u prehrani su joj neizostavni voće i povrće

VIDEO

Članica obitelji Kardashian, koja gradi karijeru modela, otkrila je da svoj dan obično započinje uz šalicu čaja za detoksikaciju. 

- Dnevno ih popijem čak 12 - otkrila je Kendall (18). Kad želi nešto prigristi uglavnom jede jabuke, a prehrana joj se sastoji od puno voća i povrća te nemasnih proteina. 

Manekenki, koja je ove sezone nosila revije Marca Jacobsa, Tommyja Hilfigera, Donne Karan, Diane von Furstenburg, Dolce & Gabanne, omiljena fizička aktivnost je trčanje. Između napornih revija i večernjih partija, trudi se pronaći vremena za odmor. 

- Potrebno mi je najmanje sedam, osam sati sna kako bih mogla normalno funkcionirati - ispričala je Kendall. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako pazi na prehranu, s vremena na vrijeme si ipak priušti nešto slatko. Kendall se svim silama trudi uspjeti u modnom svijetu, a to joj otežavaju ostale manekenke koje su navodno u backstageu tijekom revija gasile cigarete u njezinim pićima. 

Kirurg: Kylie (17) je smanjila nos i povećala usta

Na udaru kritičara je i Kylie, Kendallina 17-godišnja sestra, koju se putem medija optužuje da se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima. 

- Kylie svakim danom sve više nalikuje na Kim - komentirao je plastični kirurg, Anthony Young, za Radar Online. 

- Njezino lice promijenilo se u zadnje tri godine. Plastična operacije zasigurno su tu imale svoju ulogu - rekao je liječnik. Detaljno je proučio njezino lice. 

- Obrve su joj zaobljene i povišene što je moguća posljedica ubrizgavanja botoksa u čelo i oko očiju. Nos joj je tanji, dok su joj usta duplo veća  - zaključio je. Dodao je da Kylie izgleda odlično, ali ne kao tipična 17-godišnjakinja. Zbog njezine dobi, roditelji su morali odobriti sve spomenute pothvate. 

Kourtney više ne broji koliko je kolača pojela

Dok Kendall i Kylie paze na svoj izgled, njihova najstarija polusestra Kourtney (35), uživa u slatkom dok iščekuje rođenje svog trećeg djeteta. 

Da se potpuno opustila, pokazuje i fotografija koju je objavila na Instagramu. U hotelu u kojem je boravila uživala je u hrpi kolača. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije