Obavijesti

Show

Komentari 9

Stručnjaci tvrde: 'Markle je Grace Kelly za iPhone naraštaj'

Stručnjaci tvrde:  'Markle je Grace Kelly za iPhone naraštaj'
11

Unatoč zamjetnim razlikama u njihovim karijerama, analitičari kažu da bi Markle, baš kao Kelly u ono vrijeme, mogla donijeti dobrodošli dašak svježine u kraljevsku obitelj

VIDEO

Meghan Markle (36) nije prva američka glumica koja se odrekla karijere zbog ljubavi prema princu.  Prije šest desetljeća njezina sunarodnjakinja Grace Kelly napustila je Hollywood kako bi postala monegaška kneginja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:54

Unatoč zamjetnim razlikama u njihovim karijerama, analitičari kažu da bi Markle, baš kao Kelly u ono vrijeme, mogla donijeti dobrodošli dašak svježine u kraljevsku obitelj poznatu po tome da joj je tradicija iznad svega.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Izbor dvojnika Harry i Meghan: Ocjenjivalo se i bacanje buketa
Izbor dvojnika Harry i Meghan: Ocjenjivalo se i bacanje buketa

- Meghan Markle je Grace Kelly za iPhone naraštaj -  kaže španjolska novinarka Ana Romera.

Fotograf francuskog časopisa Paris Match 'namjestio' je prvi sastanak kneza Rainiera s Grace Kelly, muzom Alfreda Hitchcocka, tijekom festivala u Cannesu 1955.

VIDI OVO: Ono što prvo vidiš otkriva što zaslužuješ u životu!

Grace Kelly, circa 1954...........

Tada, u dobi od 26 godina, Grace Kelly bila je na vrhuncu karijere, netom osvojivši Oscara za "Djevojku sa sela".  Godinu poslije bila je u braku s monegaškim vladarom. Ljubav na prvi pogled za neke, brak iz koristi za druge. 

Ali nema dvojbe da je Rainierov brak s jednom od najsjajnijih zvijezda velikog ekrana njegovu malenu kneževinu doveo u fokus javnosti. 

- Grace Kelly donijela je spektakularan poticaj ugledu kneževine. Nakon vjenčanja ondje su počeli hrliti turisti -  rekao je francuski novinar Bertrand Tessier, koji je o Kelly napisao knjigu.  Ipak, glumica je platila cijenu kojoj se nije nadala. Ispočetka je vjerovala da će nakon udaje moći nastaviti karijeru. 

- Knez apsolutno nije želio da njegovi podanici vide da kneginja ljubi drugog muškarca, makar samo na filmu -  kaže Tessier. 

Naš novinar ekskluzivno iz Londona: Fanovi okupirali ulice
Naš novinar ekskluzivno iz Londona: Fanovi okupirali ulice

- Bila je sigurna da će se brzo vratiti glumi, a kada je shvatila da se to neće dogoditi, bio je to najdramatičniji trenutak njezina života - rekao je te dodao: 'Morala je birati hoće li biti kneginja ili glumica+. 

Povijest se sada ponavlja, ali s nekoliko izmjena. 

Screenshot

Markle će također napustiti glumu kako bi se mogla posvetiti ceremonijalnim obavezama i humanitarnom radu.  Pošto nije glumila s filmskim divovima poput Clarka Gablea ili Caryja Granta, njoj će biti mnogo lakše odreći se karijere. 

- Mnogo je lakše to napraviti kad ste Meghan Markle nego jedna od najvećih, najljepših i najglamuroznijih zvijezda svoga doba. Grace Kelly imala je Hollywood pod svojim nogama - kaže Tessier. 

Prince Harry and Meghan Markle

On tvrdi da se Kelly od toga nikada nije oporavila i u svom je "zlatnom zatvoru" patila od depresije, prije nego li je poginula u prometnoj nesreći 1982. 

VIDI OVO! Saznajte što vaš oblik usana govori o vama. 

Odaberite ruž prema horoskopskom znaku. 

Ovo su 5 najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi za vrijeme seksa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle
'PALA' JE i PUSA

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle

Pratite moj Insta story danas. Idem na prijateljičino vjenčanje - poručila je tenisačica Serena Williams, inače bliska prijateljica Meghan Markle

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem
NA KRALJEVSKOM VJENČANJU

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem

Gledatelji prijenosa vjenčanja u kapeli sv. Jurja primijetili su kako je Beckham nervozno žvakao žvakaću gumu dok je čekao da vjenčanje započne
Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...
TRGOVCI BROJE NOVAC

Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...

Denis Gaščić, novinar 24 sata uživo je pratio vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Za vrijeme boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu, sreo je samo jednu osobu koja je bila protiv kraljevskog vjenčanja