Obavijesti

Show

Komentari 45

Student nije uspio do milijuna: Kući odnio 'samo' 32.000 kuna

Student nije uspio do milijuna: Kući odnio 'samo' 32.000 kuna
10

U 'bitku' za vrući stolac nakon studenta krenuli su Matej Križman iz Pule, Lena Mrđen iz Rijeke, Nenad Perko iz Splita, Daria Števinović iz Zagreba, Domagoj Njegovan iz Našica te Zvonimir Drvar iz Zagreba

VIDEO

Student strojarstva Pavao Banić (21) iz Ivanić-Grada u prošloj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?' zaradio je 125.000 kuna i osigurao si mjesto u vrućem stolcu i u novoj emisiji. Kviz je započeo sa dva džokera u 'džepu' i otvorio 13. pitanje za 250.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:59

Pitanje je bilo 'Koji se metal 'ušuljao' u srce vitamina B12?', a Pavao je odmah priznao da odgovor na to pitanje ne zna. Ponuđeno je bilo 'krom', 'nikal', 'kobalt', 'cink'. Odlučio je iskoristiti džoker 'pitaj publiku'. Čak 62 posto reklo je da je točan odgovor cink. To je i rekao kao svoj konačan odgovor, ali tu je njegovoj igri došao kraj. Točan odgovor bio je 'kobalt'. Umjesto 250.000, tako je osvojio 32.000 kuna, a Tarik mu je rekao da će sigurno ostati upamćen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 'bitku' za vrući stolac krenuli su Matej Križman iz Pule, Lena Mrđen iz Rijeke, Nenad Perko iz Splita, Daria Števinović iz Zagreba, Domagoj Njegovan iz Našica te Zvonimir Drvar iz Zagreba. Najbrži prst imao je magistar povijesti, Matej Križman (27) iz Pule. Zapeo je na pitanju 'Na kojem otoku ne postoji istoimeno naselje?'. Ponuđeno je bilo 'na Cresu', 'na Pagu', 'na Korčuli' ili 'na Braču'. Pitao je publiku koja mu je rekla točan odgovor - 'na Braču'.

Međutim, voditelj Tarik Filipović je bio malo i razočaran zato što nisu s većom sigurnosti odgovorili da je točan odgovor D. Naime, samo 39 posto je točno odgovorilo. Nakon što je iskoristio sva tri džokera, Matej je odlučio odustati jer nije znao odgovor na pitanje 'Gdje su s neba pali Armstrong, Collins i Aldrin?'. Uzeo je 16.000 kuna, a nakon toga probao odgovoriti. Rekao je da je odgovor Dolina smrti, a točan je odgovor bio Tihi ocean. 

Sljedeći najbrži prst bio je Domagoj Njegovan iz Našica. Odgovorio je na 11. pitanja i trenutno ima 64.000 kune, a u sljedećoj epizodi otvorit za 12. pitanje za 125.000 kuna. Zadnje pitanje na koje je uspio odgovoriti prije nego je isteklo vrijeme bilo je pitanje 'Kad bismo sve moguće odgovore u igri Najbrži prst poredali po abecedi, koji bi odgovor bio četrnaesti po redu?'. Točan odgovor bio je 'CADB' i Domagoj je to relativno brzo i odgovorio nakon što je u glavi 'izvrtio' moguće kombinacije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju